Stiga Havetraktor og rider

Uanset om det er små haver, store græsarealer eller parker er en Stiga havetraktor eller rider generelt en rigtig god investering i tid til håndtering af din have. Stiga havetraktorer er populære maskiner som er kendt af mange danske haveejere som en pålidelig græsslåmaskine der altid leverer et flot klipperesultat til dine plæner.

Viser alle 12 resultater

Viser alle 12 resultater

Stiga havetraktor

Søger du et stærkt mærke af havetraktor og har du brug for en kvalitets slåmaskine så er en Stiga det helt rigtige valg til at holde din plæne i skak. Med sin oprindelse fra Sverige til idag hvor Stiga, som er på Italienske hænder, laver utrolig mange af basismaskinerne som distribueres rundt i Europa. Den konstante udvikling og forbedring på deres produkter gør at udvalget idag er meget bredt til både små private haver og store erhversarealer.

Stiga rider

Drømmer du om at nemt kunne komme omkring på plænen eller få flere funktioner ud af din slåmaskine? Så er er Stiga rider med sit frontmonteret klippebord måske lige det du drømmer om.
Med sin meget lave venderadius og mulighed for at klippe ind under buske og træer uden at komme op at slås med dem. Maskinerne er udstyret med Combi klippeborde hvor du nemt kan vælge om du vil klippe Multiclip eller bagudkast på samme bord.
Et stort tilbehørsprogram til både frontmonteret redskaber og efterhængte vogne gør at en Stiga rider er anvendelige til helårligt brug. (se evt. mere for redskaber her) De frontmonteret ridere dækker for både Stiga Villa, Park & Park Pro.

Hvorfor vælge en Stiga maskine hos os?

Der er fordele ved at finde din maskine hos os

  • Med forhandling af Stiga havetraktor – tæt på livet siden midt i 1970'erne. Så har vi masser af erfaring og bagvedliggende viden, som ikke er nem at finde andre steder.
  • Vi har altid køreklare Stiga havetraktor hvor der kan sparkes dæk eller de kan prøvekøres inden du tager en beslutning. Har du brug for råd eller vejledning så får du den gerne mens du prøver maskinen af.
  • Skal maskinen leveres ud til dig? så sørger vi altid for at den er samlet, køreklar og korrekt opsmurt så du får en slåmaskine der ikke lider nød af nedslidning. – uden ekstra omkostninger selvfølgelig.
  • Hertil har vi også altid holdt på at have reservedele til de maskiner at vi sælger. Dette gør at vi idag har vi f.eks. mere end 1.500 Stiga reservedele på lager
  • Vores faste udlærte mekanikere har også igennem uhyggelig mange år specialiseret sig i reparation af havemaskiner. Her kan de ordne i alt fra mindre save til store havetraktorer og zero turn