Fraugde plovgods

Find slidstærkt plovgods til din Fraugde plov her med udvalg i både spidser, skær og landsider samt meget mere i dansk produceret kvalitet

Brug for hjælp med hvilke Fraugde sliddele som passer til din plov?
Nederst på siden kan du finde et hovedkatalog

Vælg underplov her

Viser alle 32 resultater

Fraugde Plov

Fraugde er den Dansk produceret plov som er utrolig vellidt for sin stærke konstruktion og gode jordsøgende egenskaber. Mærket er idag ejet af Kverneland som også bærer præg i samme sliddele som kan bruges på begge plove. Reservedele bakkes idag op af et stærk forhandlernetværk igennem landet.

Katalog til bestemmelse af plovdele

Åben kataloget of find din plov med korrekte underplov i kataloget

Søger du specifikke plovdele kan du både trykke dig igennem udvalget, men også vælge at søge på det specifikke reservedelsnummer som er vist. Bemærk at vores plovgods er i de fleste varer lagt op hvor højre og venstre sliddel indgår i samme produkt. Vælg derfor korrekt plovside.

Mølbro katalog

Vores udvalg af plovgods

Vores sortiment af Kverneland plovgods er baseret udfra de solgte/ brugte sliddele som at vi i mere end 100 år har været lokal leverandør på til både det store erhvervslandbrug og hobby landmanden.

Vores holdte plovgods har vi naturligvis altid ført i Dansk produceret gennem Mølbro plovdele, med høj kvalitet og lang levetid på slidgodset.