Kuhn plovgods

Find et mindre udvalg i slidstærkt plovgods til din Kuhn plov her med spidser og skær mm. til H4/H6, ZX/ZXL, VS/VL plov i dansk produceret kvalitet

Brug for hjælp med hvilke Kuhn sliddele som passer til din plov?
Nederst på siden kan du finde et hovedkatalog

Vælg underplov her

View:48/All/

Viser alle 18 resultater

Kuhn Plov

Kuhn er et anerkendt stærk mærke i plove som spreder sig bredt indenfor professionelle landbrugsredskaber. Plovene er Fransk produceret ejet af Kuhn med hovedimport i Danmark igennem Maskinhandler Indkøbsringen som stadig varetager lager af reservedele til ploven.

Katalog til bestemmelse af plovdele

Åben kataloget of find din plov med korrekte underplov i kataloget

Søger du specifikke plovdele kan du både trykke dig igennem udvalget, men også vælge at søge på det specifikke reservedelsnummer som er vist. Bemærk at vores plovgods er i de fleste varer lagt op hvor højre og venstre sliddel indgår i samme produkt. Vælg derfor korrekt plovside.

Mølbro katalog

Vores udvalg af plovgods

Vores sortiment af Kuhn plovgods er baseret udfra de solgte/ brugte sliddele som at vi i mere end 100 år har været lokal leverandør på til både det store erhvervslandbrug og hobby landmanden.

Vores holdte plovgods har vi naturligvis altid ført i Dansk produceret gennem Mølbro plovdele, med høj kvalitet og lang levetid på slidgodset.