Kuhn plovgods

Find et mindre udvalg i slidstærkt plovgods til din Kuhn plov her med spidser og skær mm. til H4/H6, ZX/ZXL, VS/VL plov i dansk produceret kvalitet

Brug for hjælp med hvilke Kuhn sliddele som passer til din plov?
Nederst på siden kan du finde et hovedkatalog

Vælg underplov her

Viser alle 18 resultater

Kuhn Plov

Kuhn er et anerkendt stærk mærke i plove som spreder sig bredt indenfor professionelle landbrugsredskaber. Plovene er Fransk produceret ejet af Kuhn med hovedimport i Danmark igennem Maskinhandler Indkøbsringen som stadig varetager lager af reservedele til ploven.

Katalog til bestemmelse af plovdele

Åben kataloget of find din plov med korrekte underplov i kataloget

Søger du specifikke plovdele kan du både trykke dig igennem udvalget, men også vælge at søge på det specifikke reservedelsnummer som er vist. Bemærk at vores plovgods er i de fleste varer lagt op hvor højre og venstre sliddel indgår i samme produkt. Vælg derfor korrekt plovside.

Mølbro katalog

Vores udvalg af plovgods

Vores sortiment af Kuhn plovgods er baseret udfra de solgte/ brugte sliddele som at vi i mere end 100 år har været lokal leverandør på til både det store erhvervslandbrug og hobby landmanden.

Vores holdte plovgods har vi naturligvis altid ført i Dansk produceret gennem Mølbro plovdele, med høj kvalitet og lang levetid på slidgodset.