Bruder Legetøj

Bruder legetøj er i målestok 1:16 og er fantastisk model legetøj med rigtig mange funktioner som byder ind til realistisk leg fra hverdagens oplevelser til mange aldersgrupper

Viser alle 103 resultater

Bruder Toys

Bruder Toys er fantastisk legetøj til realistisk leg når der skal leges med maskiner, hvor børnene kan tage udpluk i virkeligheden de ser omkring sig og udføre det i leg. Med en Bruder traktor i farm serien eller en gravemaskine i byggeri serien er legen godt begyndt og kan kun tage fart herfra.

Bruder kan også bruges af små børn

Det ideelle med Bruder legetøj er at de har rigtig mange funktioner så der kan leges detaljeret i hverdagens liv og gøremål

Hertil findes nogle modeller af legetøjet også i store størrelser og med mere simple funktioner hvilket gør at børnene meget tidligt kan begynde fra 3 års alderen med basal leg. Det store udvalg og den konstante udvikling i legetøjet sørger for at der kan bygges til med sæt og legemåde som børnene bliver ældre, når der bliver behov for mere specifik leg, enten om det er på gården, byggepladsen, hverdagslivet eller akutberedskabet.

Bruder er dejligt og stort legetøj men det fylder desværre også en del, da de er i realistisk målestok 1:16, og hurtigt tager sin del af pladsen når der bygges ud i udvalget af maskiner. Det er derfor en god ide at når man begynder i Bruder legetøjet at starte i enkelte hovedmaskiner som en traktor, lastbil eller en gravemaskine og tilbygge herfra.

Legetøj til både inde og udendørs leg

Bruder legetøj er perfekt til både inde & udendørsleg. De er utroligt nemme at rengøre da næsten alle bevægelige dele er i plast og noget af legetøjet, såsom en Bruder brandbil, er bygget til leg med vand. De er derfor oplagt leg at tage sin Bruder gravemaskine med ud i sandbunken eller perlestenene når der skal graves render mm.

Hvad er Bruder?

Bruder er Tysk og kendt for sin høje kvalitet med mange detaljer, hvor deres modeller er lavet efter originale maskiner. Med deres filosofi “Børns leg er centrum for alt der laves” hjælper legetøjet barnet med at udforske verdenen i deres leg, ligesom deres slogan “ligesom den rigtige ting” sigter mod deres præcise modeller, som giver en dyb indlevelse i legen.

Find mere inspiration i kataloget

Når det nærmer sig fødselsdag eller juletid er Bruder legetøj altid en fantastisk gave som modtages varmt – med et stort udvalg og nye modeller hvert år kan bruder kataloget nemt bruges som checkliste til ønskesedlen.

Viser alle 103 resultater