Bruder Legetøj

Herunder finder du masser af Bruder legetøj – som er fantastisk holdbart legetøj til både små og ældre børn. Bruder legetøj er i målestok 1:16 som er lavet så de ligner de rigtige maskiner med et hel legeverden bygget op omkring. Det betyder at med en traktor eller en gravemaskine findes der et utal af redskaber som du kan udvide samlingen med. Find masser af spændende tilbud herunder fra vores udvalg i altid fast lav pris.

Viser 1–48 af 110 resultater

Glæd dit barn med Bruder legetøj

Bruder legetøj er dejligt legetøj som giver mulighed for at dine børn kan fordybe sig i legen. De er udført med rigtig mange funktioner som gør at der også kan leges meget detaljeret leg. Med en traktor med vogn i farm serien, en gravemaskine i byggeri serien eller en truck i B-world serien er legen godt begyndt for dine børn.

Hvilket legetøj bør jeg starte med?

Bruder er dejligt og stort legetøj men det fylder også en del, da de er i realistisk målestok 1:16, og hurtigt tager sin del af pladsen når der bygges ud i udvalget af maskiner. Det er derfor en god ide at når man begynder i Bruder legetøjet at starte i enkelte hovedmaskiner som en traktor, lastbil eller en gravemaskine. Herfra er det utrolig nemt at tilbygge med både vogne, redskaber og mænd når de trækkende maskiner er på plads

Hvornår kan mit barn bruge Bruder legetøj?

Det ideelle med legetøjet er at de har rigtig mange funktioner så der kan leges detaljeret i hverdagens liv og gøremål. Hertil findes nogle modeller af legetøjet også i store størrelser og med mere simple funktioner hvilket gør at børnene meget tidligt kan begynde fra 3 års alderen med basal leg. Det store udvalg og den konstante udvikling i legetøjet sørger for at der kan bygges til med sæt og legemåde som børnene bliver ældre, når der bliver behov for mere specifik leg, enten om det er på gården, byggepladsen, hverdagslivet eller akutberedskabet.

Kan Bruder legetøj bruges udenfor?

Bruder legetøj er godt til både inde & udendørsleg. De kan rengøres efter leg i sandkassen ved at skylle dem under varmt vand og massere bevægelige dele så sand og grus kan komme ud. Da næsten alle bevægelige dele er i plast og noget af legetøjet, såsom en brandbil, er bygget til leg med vand er det derfor oplagt leg at tage sin gravemaskine med ud i sandbunken eller perlestenene når der skal graves render mm.

Legetøjs katalog

Når det nærmer sig fødselsdag eller juletid er Bruder legetøj altid en fantastisk gave som modtages varmt – med et stort udvalg og nye modeller hvert år. Find det nyeste katalog her og lad barnet anvende det som checkliste til ønskesedlen.

bruder legetøj katalog

Hvor bliver Bruder lavet?

Bruder laves i Tyskland og kendt for sin høje kvalitet med mange detaljer, hvor deres modeller er lavet efter originale maskiner. Med deres filosofi “Børns leg er centrum for alt der laves” hjælper legetøjet barnet med at udforske verdenen i deres leg, ligesom deres slogan “ligesom den rigtige ting” sigter mod deres præcise modeller, som giver indlevelse i legen