Zero Turn græsklipper

Zero turn græsklipper er en høj-effektiv slåmaskine som kan reducere klippetiden med helt op til 50% sammenlignet med traditionelle havetraktorer. De blev udviklet til professionelt brug men er blevet meget populære blandt villa ejere med større plæner, som ønsker højere kvalitet og et bedre alternativ til havetraktoren. De senere år er prisen faldet på Zeroturns pga. den øgede efterspørgsel. Dette gør at flere og flere vælger de effektive og langtidsholdbare Zero Turns.

Viser alle 5 resultater

Græsslåning – Hurtigt & effektivt

Det der gør Zero-turns maskiner så tidsbesparende er at den kan køre hurtigere igennem græsset, da hele konstruktionen og klippebordet er bygget til at håndtere store mængder græs.
Dette gør at kørsel over plænen generelt kan foregå i fuld tempo.
For klipning rundt om træer, bede og andre forhindringer går dette også hurtigere da den kan køre helt tæt på så der ikke behøves at slåes efter med en plæneklipper.

Venderadius på Zero Turn

Zero turn klipper adskiller sig markant fra den traditionelle havetraktor ved at de er nemmere at køre og generelt har 2 håndtag istedet for et rat.
Du styrer og bestemmmer kørehastigheden med håndtagene alene. Dette betyder også at maskinen kan vende om sin egen akse hvilket giver en venderadius på 0 grader.
Ved første gangs kørsel vil man føle at det er vanskeligt at styre en zero turn klipper ved at hver styrepind kører på hver sin hydrostat.
Dette er dog kun midlertidig, meget hurtigt vil en rutine træde til og man vil blive overrasket over hvor smidig maskinen er rundt omkring vanskeligere områder.

Hvad bør du vælge?

Generelt kan siges at zeroturns fungerer optimalt når de kan aflede græsset enten ved sideudkast eller bagudkast.
Man kan sagtens få et bioklip luk som monteres ned på klippebordet men i de fleste tilfælde vil vi ikke anbefale det specielt hvis græsset er for højt eller for vådt når det klippes.
Når man skal vælge en Zeroturn klipper er der et stort spænd i kvalitet og pris på maskinerne. Vurdering bør derfor bero i driftstiden og hvor kuperet terrænnet er.
Er området mindre (1-2 timers klippetid) og relativt jævnt kan man sagtens vælge i de billige zero turns. Ved mindre zero turns har man som regel et formstøbt klippebord og ophæng mm. er klejnere end de store professionelle zeroturns.
Der er sparet på vibrationsdæmpning i sæde og ramme. Til trods for dette opfylder de fuldt ud kravet for en effektiv og hurtigere græsklipning.
Bruges der dog længere tid og klippes der i yderområder kan det varmt anbefales at få lidt mere komfort. Det vil din krop og ryg kun takke dig for. For de semiprofessionelle og professionelle zeroturns er der kræset for detaljerne så driftstiden er en ren fornøjelse.
Her er finder man generelt fuldtsvejsede borde, kraftige ophæng og vibrationsdæmpning i sæder, armlæn, kraftigere motor mm., så køretiden er behagelig.

Vores udvalg i zero turn plæneklipper

Hos os har vi altid forhandlet Cub Cadet zero turn klippere som har et bredt udvalg af maskiner og altid udfører et pænt arbejde.
De klassiske Cub Cadet zeroturns har altid været en billig zero turn at starte i. Vi har i de seneste år tilføjet med 2 yderligere mærker som er Stiga og Ariens.
Begge typer af klippere kommer med væsentlig større komfort men føres i en lidt dyrere ende.