Plæneklipper

I vores udvalg finder du idag vores 2 hovedmærker for Stiga plæneklipper & Stihl plæneklipper som er lækre kvalitetsmærker der er vedholdende og driftsikre. Har du brug for en maskine der trofast hjælper dig utrolig mange år ud i fremtiden? Så har vi en plæneklipper til dig

View:48/All/

Viser alle 12 resultater

Hvad bør jeg egentlig vælge af klippefunktioner?

Der er rigtig meget religion uanset hvem du spørger for hvad du bør vælge. For at holde det simpelt så er generel konsensus dog –
Ønsker du at holde plænen helt rent fra græsafklip, blade mm så bør du vælge en plæneklipper med opsamler. Det kan dog afføde at du bør gøde eller vande ekstraordinært
Vil du gerne slippe for at gøde eller vande yderligere så er en Multiclip, Bioclip, Biocut osv. plæneklipperen du bør vælge. For at funktionen er optimal bør græsset dog klippes inden det bliver for langt.
Har du flere plæner med forskellig vækst som f.eks. indkørslen, plænen og baghaven så kan det være en god ide at vælge en 3 i 1 / 4 i 1 plæneklipper hvor du har mulighed for at kunne skifte rundt i klippesystemet.
Hvorfor ikke bare vælge sidste nævnte maskine? Kombinationsmaskinen klarer rigtige mange opgaver, rigtig fint endda – men.. vil aldrig kunne opsamle fænomenalt som en plæneklipper hvor skjold, kniv og opsamlerkurv er udformet med formålet. Tilsvarende gælder selvfølgelig også Multiclip.

Hvorfor vælge en plæneklipper i Stiga eller Stihl hos os?

Der er fordele ved at finde din maskine hos os

  • Med forhandling af havemaskiner – tæt på livet siden midt i 1970’erne. Så har vi masser af erfaring og bagvedliggende viden, som ikke er nem at finde andre steder.
  • Vi har altid køreklare Stiga plæneklipper & Stihl plæneklipper hvor de kan prøvekøres inden du tager en beslutning. Har du brug for råd eller vejledning så får du den gerne mens du prøver maskinen af.
  • Skal maskinen leveres ud til dig? så sørger vi altid for at den er samlet, køreklar og korrekt opsmurt så du får en slåmaskine der ikke lider nød af nedslidning. – uden ekstra omkostninger selvfølgelig.
  • Hertil har vi også altid holdt på at have reservedele til de maskiner at vi sælger. Dette gør at vi idag har vi f.eks. mere end 1.500 Stiga reservedele på lager
  • Vores faste udlærte mekanikere har også igennem uhyggelig mange år specialiseret sig i reparation af havemaskiner. Her kan de ordne i alt fra mindre save til store havetraktorer og zero turns.