Beklædning

Indenfor beklædning finder du I vores store tøjafdeling med masser af unikke produkter på lager, og vi står altid klar til at kunne hjælpe dig videre i en travl arbejdsdag. Herunder kan du kan du klikke dig igennem udvalget og få inspiration.

Vi trykker idag også firmalogoer på arbejdstøj, (samt optegner logoer efter behov)
Hvis du har dit logo liggende hos os, kan vi altid ekspedere dig med firmatøj
mens du venter!

Tryk på arbejdstøj & beklædning

T-shirt_print-512

Har din virksomhed brug for at få trykt jeres logo på beklædning eller tilbehør? Så kan vi hjælpe dig. Vi hjælper alle vores forskellige kunder fra bl.a. Ringsted, Sorø, Haslev og Næstved med påvarmning af logoer mm. Fra vores tidlige start med en mekanisk overvarmer til påvarmning af logoer, har vi idag udvidet med en stor professionel varmepresse til påvarmning af logoer på arbejdstøj.

Dette sikrer en bedre gennemtrængning af limen i stoffet samt en højere standard og ensartethed samt et væld af muligheder for påvarmning på f.eks. huer regntøj, fleecejakker mm.

Vi ordner altsammen lynende hurtigt så du undgår lange ventetider.

Vi har også mulighed for at hjælpe dig videre med vektorisering af billeder og logoer og kan lave individuelle firmalogoer efter behov – dette aftales dog nærmere – nedenstående er givet som inspiration og logoer er i brug hos nogle af vores kunder

Design af logoer