Agrolux plovgods

Find et mindre udvalg af slidstærkt plovgods til ældre Agrolux plov her med udvalg i reservedele som f.eks. spidser og skær mm. til AX/AS/AH & FK plov

Brug for hjælp med hvilke Agrolux sliddele som passer til din plov?
Nederst på siden kan du finde et hovedkatalog

Vælg underplov her

Viser alle 14 resultater

Agrolux Plov

Agrolux er en kendt mærke som har været på det danske marked i utallige år. Programmet i Agrolux strakte sig fra traditionelle og op til 10 furet vendeplove samt risteplove. Den Svensk produceret plov er ejet af Kongskilde som også varetager lager af reservedele til ploven

Katalog til bestemmelse af plovdele

Åben kataloget of find din plov med korrekte underplov i kataloget

Søger du specifikke plovdele kan du både trykke dig igennem udvalget, men også vælge at søge på det specifikke reservedelsnummer som er vist. Bemærk at vores plovgods er i de fleste varer lagt op hvor højre og venstre sliddel indgår i samme produkt. Vælg derfor korrekt plovside.

Mølbro katalog

Vores udvalg af plovgods

Vores sortiment af Agrolux plovgods er baseret udfra de solgte/ brugte sliddele som at vi i mere end 100 år har været lokal leverandør på til både det store erhvervslandbrug og hobby landmanden.

Vores holdte plovgods har vi naturligvis altid ført i Dansk produceret gennem Mølbro plovdele, med høj kvalitet og lang levetid på slidgodset.