Landbrug

Stort udvalg af nye landbrugsmaskiner nær Ringsted og Sorø

Når du besøger vores butik er det altid muligt at kunne se et stort udvalg af nye og brugte maskiner til landbruget. Vores udvalg dækker bredt i forskellige behov indenfor landbruget.

I de nye maskiner har vi altid et udpluk af kvalitetsmaskiner på lager og med et stort grossist netværk bag os har vi altid adgang til lige det du søger. Vores egne maskiner er enten egen produceret eller Europæisk produceret i kvalitetsmærker hvor maskinerne er bygget til at kunne modstå vedvarende slid med en høj ydeevne


Brugte landbrugmaskiner centralt på Sjælland

I vores brugte maskiner er du altid velkommen til at besøge os. Størstedelen af vores brugte maskiner står udenfor på ejendommen hvor de kan kigges efter. Vi eftergår maskinerne på vores værksted inden de videresælges så vi ved at de virker optimalt og efter hensigten. Dette sikrer os at de altid er køreklare når du skal have maskinerne i brug. Skulle du påtænke at ligge et besøg forbi os, må du dog forvente at de brugte maskiner som står udenfor ikke alle har været over værkstedet endnu, men kan klargøres.

Gør en god handel hos Sandbysmeden i Glumsø

Med vores store udvalg af maskiner til både landbrug, have og park, er vi altid parate til at indgå i en god dialog og handel såfremt vi skal bytte en brugt maskine op imod en ny. Kig endelig forbi eller kontakt os


Service

Vi står klar til at hjælpe dig videre med service af maskinen uanset om det er reservedele eller reparation der skal til.
Bakket op af et stort reservedelslager og sliddele til egne solgte mærker sammen med et bredt kendskab til maskinerne kan vi altid hjælpe dig videre.

Vores dygtige lagermedarbejdere og smede har mange års erfaring i faget og har en lidenskab for landbruget.