Esbjerg Paints maskinemalje

Find Esbjerg Paints maskinemalje – maskinmaling til din traktor, rendegraver, plov eller andet redskab her
i kvalitetsmaling – med stort farveudvalg

Vælg farve

Viser 1–48 af 76 resultater

Esbjerg maskinemalje, professionel maling

Esbjerg Paint’s serie 0130 er en helt igennem professionel maskinmaling på en alkydharpiks base som giver en meget høj lysægte farve. (naturlige farver)

Maskinemaljen er særdeles godt dækkende og velegner sig til alle typer af behandling af metal som f.eks. konstruktioner i metal, maskiner, vogne mm for brug i landbrug, industri og erhverv.
Malingen kan påføres direkte på rene overflader eller på en primergrund fra Esbjerg primer hvis der skal opnås bedre korrosionsbeskyttelse

Anvendelse af Esbjerg Paints maskinmaling

Maskinmalingen kan påføres både med pensel og rulle ufortyndet, eller med syntetisk fortynder ved udsprøjtning når større emner skal males.
Ved fortynding kan glansen blive stærkere med en mere blank overflade.

Inden påførsel skal området være klargjort ved at det er tørt, affedtet og slebet fri for rust så malingen ikke løber eller rusten trækker igennem
Sørg for emnet er tilstrækkelig afdækket omkring påføringsområdet.

Maskinemaljen kan fint anvendes ved udendørs eller indendørsbrug. Fortyndes malingen dog til påføring med sprøjtepistol skal der anvendes rum tilegnet til formålet. (malerkabine – udendørs)

Husk tilstrækkelige værnemidler både før og efter da maskinemaljen og fortynder indeholder opløsningsmidler

Vores store farveudvalg

Med et stort farveudvalg i hele Esbjerg’s farve og lak katalog kan du gå på opdagelse og få meget mere inspiration i vedhæftet farvekatalog (billedet)

Esbjerg farvekort