Trimmer og buskrydder

Viser alle 12 resultater

Echo, Stiga og Stihl Trimmer & buskrydder

Søger du en trimmer eller buskrydder så har vi altid et stort udvalg af maskiner på lager, lige fra små græs trimmere og buskryddere til større opgaver som kan anvendes hele dagen.

Vi fører mærker som Stiga trimmere, Stiga buskrydder, Stihl trimmere, Stihl buskryddere
Husk også at vi har et stort reservedelslager og vi altid kan hjælpe dig videre med reservedele til Stiga, Stihl og Echo trimmere og buskryddere.

Få hjælp & vejledning

Når foråret og sommeren rigtig sætter igang er der altid masser af vildt at tæmme både for store ejendomme og små private haver.

Herunder kan vi hjælpe med en forståelse for hvilket behov for maskine du bør vælge. Du er også velkommen til at besøge os på vores adresse, hvor der vil være mulighed for at starte maskinerne op og få ordentlig vejledning.

Græstrimmer

Skal du have trimmet græskanter og stængler mm. i haven er græstrimmeren et udmærket valg.

Græstrimmeren er karakteristisk ved at den kun kører med plastikknive eller trimmersnøre. 1 tråd i de små maskiner og 2 tråde i de lidt større, derudover er de tit bygget med et bøjet rør (krumt rigrør) som sørger for at det er nemmere at slå imellem planterne og langs kanter.

Ved betegnelsen trimmer er der her også tale om at trimmerhoved trækkes af en inderwire altså ikke fast aksel.

Skal der trimmes langs græskanter og mindre yderområder kan man fint vælge en billig trimmer. Ved alle mindre trimningsopgaver under ca. 20 min. kan der sagtens vælges en lille batteritrimmer.

Skal der dog trimmes over et større areal eller i længere tid end dette, kan det klart være at foretrække trimmere med små 2 taksmotorer, eller som alternativt at vælge en batteritrimmer som tilhører et sæt hvor batterier passer sammen i andre maskiner.

Startpakken af dette er dog væsentlig dyrere ved første køb.

Buskrydder

Ved buskryddere er de oftest betegnet ved et lige rør (rigrør) hvor der opnåes en fast aksel. I nyere maskiner er denne opbygget af fjederstål.

Hertil er der også mere tilbehør såsom kraftigere line, linespole samt udskiftning til savklinge eller 3 tandsklinge. Oftest vil der være enkelte variationer i tilbehøret, som bestemmes udfra størrelsen af buskrydder.

Har du specifikke rydningsopgaver i lidt kraftigere ukrudt eller skal der ryddes mere all-round skal du vælge en buskrydder. Ved lejlighedsvis rydning kan en billig buskrydder eller buskryddere på batteri sagtens være en mulighed.

Ved længerevarende rydning bør man altid overveje størrelse af motor, afvibrering og vægt. Sørg for ikke at købe for småt og få gerne maskinen demonstreret så du kan vurdere om buskrydderen opfylder behovet eller bliver for tung at gå med etc.

2 taks & 4 taks motor

I størstedelen af opgaverne vil en buskrydder med 2 taks motor være fint til at løse dette. Ved 2 taks mtorerne vil du generelt få hurtigere omdrejninger på maskinen.

Husk dog at bruge olieblandet benzin, eller færdigblandet miljøbenzin med olie i. Ved 4 taks motorer har du derimod en oliesump på maskinen, så der skal bruges almindelig benzin.

I bytte for en generel tungere vægt og lidt sløvere start, får du derimod en kraftigere motor til at håndtere rydning af stængler og mindre vibration.

Ved 4 taks buskryddere bør man kun overveje dette medmindre at det er tunge rydningsopgaver eller rydning som strækker sig over det meste af dagen / dagene.