Tilbehør til robotplæneklipper

Find et stort sortiment af tilbehør til din robotplæneklipper her. Vores udvalg omfatter et udvalg af dele, der primært passer til Stiga & Stihl’s robotklippere. Uanset om du står over for udfordrende terræn eller bakket terræn, har vi løsningerne til at gøre din plæneklipper mere terrængående og effektiv. Skal din maskine have det ekstra godt? så kan du også finde tag for beskyttelse mod sol, vind & vejr.

Står din have over for unikke udfordringer? Vores erfarne montører har gennem mange års erfaring specialiseret sig i at installere robotplæneklippere, selv i de mest besværlige områder. Her kan du altid få ekspertise og rådgivning, når det kommer til valg af det mest passende tilbehør til din robotplæneklipper.

Viser alle 12 resultater

Terræntilpasning med hjul eller pigge

Det kan være en klog beslutning at montere grovere mønstrede terrænhjul fra starten, hvor det er muligt. Det gavner ikke kun på ujævne plæner, men det grovere mønster i dækket skåner også din plæne bedre mod vedvarende tryk. Typisk er de medfølgende baghjul kun egnet til 1-2 sæsoner, før de bliver for glatte. Dette kan resultere i, at din maskine ofte sætter sig fast, idet hjulene glider rundt på de glatte slidspor, hvor robotplæneklipperen ikke kan få greb.

Soltag, hus eller ej – til robotplæneklippere

Overdækningerne, der kan tilkøbes til robotplæneklippere, kan ofte være en fordel. Deres primære funktion er nævnt i teksten. Taget hjælper med at beskytte din robotklipper på varme dage, hvor den har været ude og klippe græs, før den vender tilbage til en varm ladestation. Derudover forhindrer det også maskinerne/plastikdækslerne i at falme på samme måde.

Soltaget har ikke den store nytteværdi i forhold til regn, da maskinen ofte allerede har været ude i regnvejr en del, før den vender tilbage. Ved at have kun en overdel sikres, at der er god luftcirkulation omkring maskinen, hvilket hjælper med at tørre den hurtigere. Vi vil ikke anbefale at købe separate udvendige “hundehuse”, hvor robotplæneklipperen kan parkere, da det kan føre til kondensproblemer og skader på ladestikket mv. på grund af fugtighed, der ikke kan fordampe.