Havefræser

Viser alle 2 resultater

Havefræser

Skal der ryddes op i køkkenhaven eller skal jorden vendes og luftes til en ny plæne så har vi altid et mindre udvalg til dine opgaver i driftsikre havefræsere som kan bruges mange år frem.

Fræser med benzinmotor, ledning & (batteri)

Skal du have fræset urtehaven mm. kan der sagtens anvendes fræsere på ledning eller batteri hvor der ikke er samme behov for at kunne  vende tung jord eller for at fræse bredt.

Har du dog en større køkkenhave kan der anbefales havefræser med benzinmotor.
Her har vi altid et specifikt program i kvalitetsmaskiner hvor kædekasse er forstærket / i høj kvalitet og med komfort som aflaster under fræsning.

  • Texas havefræser
  • I de klassiske Texas fræser modeller som Lilli, Fusion, Futura mm. går du aldrig galt når der skal fræses op i køkkenhaven, plænen eller markarealet.
  • Stihl havefræser
  • I Stihl’s udvalg af havefræsere får du en maskine i særdeles høj kvalitet med et væld af finesser som sikrer dig en driftsikker fræser mange år ud i fremtiden.

Er du i tvivl om behov eller model?

Har du brug for råd eller vejledning er vores butik altid åben uanset om det er til privat eller erhvervsbrug. Her kan vi også altid starte havefræserne op i vores udvalg så de kan prøvekøres.

kom ind og få en faglig og sund dialog omkring jeres behov

Vi sørger altid for at maskinen er klargjort inden de kommer ud til dig, eller overleveres for at sikre en optimal oplevelse når maskinen tages i brug. Har du spørgsmål til os omkring vores udvalg eller øvrige modeller er du også mere end velkommen til at kontakte os her