Stihl MH 585 fræser

6.095,00 kr. inkl. moms

  • Kraftig fræser til køkkenhaver
  • Arbejdsbredde 60 / 85 cm
  • 1 frem, 1 returgear

På lager

Varenummer (SKU): MH 585.0 Kategori:

Beskrivelse

Stihl MH 585 fræser er en kraftfuld og effektiv maskine som velegner sig til både mindre og større køkkenhaver.

Udstyret med en stærk 4 taks Kohler Courage motor med overliggende(OHV) ventiler samt smedet krumtap og støbejern cylinderforinger er du sikret en motor som altid arbejder hårdt. Motoren har SmartChoke så den ikke skal primes hvilket giver en nem og pålidelig start hver gang.

Med en fuld arbejdsbredde på 85 cm ordner MH 585 uden problemer både større og mindre opgaver. Ved mindre bede kan bredden reduceres ned til 60 cm ved at fjerne mellem knive så den nemt kan bruges i smalle haver. Udstyret med beskyttelsesskiver på siden af fræsersættet som beskytter planter og træer.

Stihl MH 585 fræser har 1 fremadgående og 1 returgear og styres nemt i håndtagene. Gasreguleringen er tilsvarende trukket op til håndtagene som maskinens ydelse nemt kan reguleres i samme hånd.

Styret er fuldt justerbart både i højden og siderne og med integreret antivibrationssystem omkring styrfæste som reducerer motorens vibrationer igennem hænderne så fræseren nemt kan anvendes i længere tid med minimal kraftanstrengelse.

MH 585 er desuden udstyret  Med stilbart jordspyd hvor modstanden kan øges, således at fræseren graver sig dybere ned i den jord, der skal bearbejdes.

Når maskinen skal opbevares kan støttehjulene trækkes ned og styret kan klappes sammen for nem opbevaring, uden at skulle afmontere styret eller bruge værktøj.

Specifikationer

Motor: Kohler Courage Serie XT675 OHV SC
Effekt: 2,3 kW / 3,2 hK
Slagvolumen: 149 cm³
Tankvolumen: 1,4 L
Arbejdsbredder: 85 / 60 cm
Diameter fræsersæt: 32 cm
Gear: 1 frem, 1 retur
Vibrationer: 5 m/s²
Lydniveau: 79 dB(A)
Vægt 44 kg