Øverum plovgods

Stort udvalg af slidstærkt plovgods til din Øverum plov her med udvalg i både spidser, skær og landsider samt meget mere i dansk produceret kvalitet

Brug for hjælp med hvilke Øverum sliddele som passer til din plov?
Nederst på siden kan du finde et hovedkatalog

Vælg underplov her

Viser alle 37 resultater

Øverum Plov

Øverum er en populær oprindeligt Svensk produceret plov som har været har været på det Danske marked i utallige år. Ploven er utrolig vellidt grundet sin stærke men lette konstruktion  så også traktorer i mellemsegmentet kan trække ploven. Selskabet er idag ejet af Kongskilde som også varetager lager af reservedele til ploven

Katalog til bestemmelse af plovdele

Åben kataloget of find din plov med korrekte underplov i kataloget

Søger du specifikke plovdele kan du både trykke dig igennem udvalget, men også vælge at søge på det specifikke reservedelsnummer som er vist. Bemærk at vores plovgods er i de fleste varer lagt op hvor højre og venstre sliddel indgår i samme produkt. Vælg derfor korrekt plovside.

Mølbro katalog

Vores udvalg af plovgods

Vores sortiment af Øverum plovgods er baseret udfra de solgte/ brugte sliddele som at vi i mere end 100 år har været lokal leverandør på til både det store erhvervslandbrug og hobby landmanden.

Vores holdte plovgods har vi naturligvis altid ført i Dansk produceret gennem Mølbro plovdele, med høj kvalitet og lang levetid på slidgodset.