Sneslynge

Viser alle 4 resultater

Sneslynge

Her på siden finder du vores udvalg af sneslynger i nogle enkelte af de førende mærker som Texas og Stiga. Vores sneryddere er kompakte modeller som er kraftfulde og altid effektive så snerydningen ikke forbliver en sur pligt, men istedet bliver et kort stop i dagsordenen.

Hvad er forskellen på 1 og 2 trins sneslynge?

Har du ledt efter en sneslynge er du næsten med garanti stødt på at en maskine er omtalt med 1 trin eller 2 trins sneslynge

en 1 trins sneslynge er bygget hvor sneglen minder lidt om en vinget ske. På denne måde trækkes sneen ind mod midten og det midterste af sneglen tvinger sneen direkte op i udkasterrøret.
Denne konstruktion af sneslynge bruges på små benzin, el og batteri sneslynger

en 2 trins slynge er bygget hvor sneglen minder mere om en kornsnegl som trækker sneen ind på midten. Når sneglen roterer kaster den sneen ind på en bagplade med vinklede vinger som roterer hurtigere og derved kaster sneen op igennem udkasterrøret.
Denne konstruktion af sneslynge bruges på større benzin sneslynger

Er sneslyngen kun til vinterbrug?

Som privatperson vil du oftest kun finde et formål med disse maskiner, hvor en multimaskine kan have en fordel til bedre helårsbrug.

Ligger der dog et erhverv til hvor der kan være behov for at flytte fastsiddende møg som f.eks. staldgange eller piller mm. kan en større sneslynge med f.eks. takket snegl hjælpe dig med at flytte materiale hurtigere end i hånd.

Er du i tvivl om behov eller model?

Har du brug for råd eller vejledning er vores butik altid åben uanset om det er til privat eller erhvervsbrug. Her kan vi også altid starte sneslyngerne op i vores udvalg så de kan prøvekøres.

kom ind og få en faglig og sund dialog omkring jeres behov

Vi sørger altid for at maskinen er klargjort inden de kommer ud til dig, eller overleveres for at sikre en optimal oplevelse når maskinen tages i brug. Har du spørgsmål til os omkring vores udvalg eller øvrige modeller er du også mere end velkommen til at kontakte os her