Hækkeklipper

Viser alle 20 resultater

Echo, Stiga & Stihl hækkeklipper

Vi har altid et stort udvalg af Echo, Stihl & Stiga hækkeklipper når hækken står i fuldt flor og skal beskæres.

Hvis du skal investere i en ny hækkeklipper er det en rigtig god ide at overveje vægten og lydniveau af maskinen.
Skal du gå med den i længere tid kan hækkeklipperen hurtigt blive belastende at gå med både for arme og ører.
Vælger man i kvalitetsmærker er der oftest arbejdet med at reducere de 2 ting.

Skal du klippe mange langsgående snit og i længere tid er det en rigtig god ide at håndtaget kan vinkles og maskinen er ordentlig afvibreret så arbejdet ikke slider så hårdt på dig.

Inden du begynder at klippe hækken ned  anbefaler v dog altid at hækken klippes enten i foråret eller efteråret inden vedsafter trækker ud i grenene.

Hækkeklipper på ledning 230V

Maskinen kan med fordel anvendes ved mindre opgaver – eller lige hække langs villahaven.
Maskinen har som regel rigelig med kraft til at klippe næsten alle typer hække, samtidig med at den er støjsvag og lav i vægt.
Det helt store minus er en konstant flytten på ledning for at komme videre og undgå at klippe ledningen over.

Hækkeklipper med benzinmotor

Har du en del hæk der skal klippes ind er hækkeklipperen med motor klart at foretrække. I denne type maskine får du de kraftigste hækkeklippere og de er anvendelige næsten alle steder. Hertil findes der også billige hækkeklippere som er ganske gode og med kraftig motor, som fint kan bruges som et startskud for at komme væk fra maskinerne på ledning.
Nogle af ulemperne er at de oftest er lidt tungere, samt støjniveau er højere og de udleder benzen gasser mm.

Hækkeklipper på batteri

Akku klipperen er fantastisk til mindre opgaver og er i de seneste par år virkelig videreudviklet i helt store serier af tilbehørsprogrammer. Maskinen er utrolig handy og nem at have med rundt hvor den egner sig godt til mindre opgaver. Generelt er tandafstand og sværdlængde mindre da der ikke kan trækkes samme ydelse ud af dem som en hækkeklipper på motor.

En af ulemperne i den er at batteriets ladetid oftest er dobbelt så langt tid som køretiden så med mindre at man investerer i ekstra batterier eller hurtiglader som lader dobbelt så hurtigt. I de billige hækkeklippere på batteri har du generel en klippetid på ca 20-30 min. Opterer man i de lidt dyrere maskiner vil hækkeklipperen kunne bruges i alt fra 40 min. til hele dagen ved eks. vis et rygbatteri

Lidt gode råd

Få serviceret hækkeklipperen årligt inden du går igang.
Dette inkluderer som min. at få slebet knive op, og få smurt skærene godt både før og i særdeleshed efter klipning.
Vi kan varmt anbefale at bruge Aspen miljøbenzin, dels for at undgå miljøforurening, belastning af motor men også for at undgå påvirkning af eget helbred.
Suppler med en grensaks ved tyk bevoksning. Knivene slides overordentlig hurtigt hvis man begynder at save i grene med hækkeklipperen.
Sørg altid for at bruge høreværn.

Få ordentlig vejledning hos din lokale fagekspert og find din favorit uanset om du er til Echo, Stihl og Stiga hækkeklipper