Egen produktion af redskaber

Viser alle 4 resultater

Egen produktion af redskaber

Gennem tiderne har vi i vores egen produktion af redskaber opbygget mange forskellige vogne og maskiner til landbruget  på vores smedeværksted.

Her har vi blandt andet opbygget egne halmvogne på gamle sættevogne, ombygning af halmsnitter til brakpudser med brakpudserlapper og modskær, samt fremstilling af kraftigere gårdspladsriver, ridebaneplaner til ridehallen og meget mere.

Vandvogn, ridebaneplaner mm.

I vores udvalg kan benævnes de regelmæssige ting som vi lagerfører eller har klargjort delvist til produktion (hvor vi løbende opbygger efter dit behov)

heri vores faste vandvogne, ridebaneplaner med tilbehør som kan tilvælges, gårdspladsrive, forlængergafler til truck, løfteramme til harver og komprimerhjul.

Undgå komplikationer

Vi har generelt et bredt udvalg i de mere “faste” ting som vi producerer og kan nemt tilrette specifikke krav og ønsker til maskinerne så det passer ind i dit behov. Da vores egen produktion af redskaber og redskabsdele laves på eget værksted – er der ingen tredje part – eller flere korrespondenter der skal refereres igennem dvs. du undgår lange bestillingstider og fortvivlende korrespondancer, på en maskine eller redskabsdel der helst skulle i brug hurtigst muligt.

Mange års erfaring

Med rigtig mange års erfaring og et fast smede & mekaniker mandskab igennem årene har vi løbende kunnet udvikle vores ideer og forfine funktionalitet sammen med kvalitet på produkterne. I takt med at krav for sikkerhed og opbygning udspecificeres og ændres i maskindirektivet, sørger vi for at tilrette og følge op så maskinerne altid opfylder seneste krav.

Reservedele

Vi har selvfølgelig altid et stort udvalg af reservedele til vores egne producerede maskiner, de reservedele som at vi selv producerer til maskinerne (såsom sprederør & pladespredning mm.) kan altid reproduceres

Ved tredjeparts produkter som vi anvender til sammenbygning såsom rivetænder, ventiler osv, er det generelt lagervare hos os.

Til dette anvender vi kun produkter som kommer fra anerkendte firmaer, så vi altid kan hjælpe dig videre.