Kemi & maling

Herunder finder du vores brede sortiment indenfor maskinmaling, primer, emalje samt træmaling og tilbehør i kemi

Maskinmaling

I vores store lager finder du et  overvældende stort sortiment af Esbjerg maskinemalje, maskinmaling til både primer og slutemalje
i spraymaling 0,4l, 0,75l & 5 liter.

Esbjerg maskinmaling er et kvalitetsprodukt som er baseret på alkydmaling og lysægte farvepigmenter
hvilket giver en høj vejr og vandbestandighed samt lang levetid

Malingen er perfekt til renovering og reparation af maling på landbrugs og entreprenørmaskiner samt andre jernkonstruktioner.

Både primer og emalje er utrolig nem at påføre enten i med sprøjtemaling i fortyndet form eller med pensel og rulle.
Den flyder godt ud i trækmønstre uden at have tendens til at lave løbere.

Træmaling, træolie


I vores varesortiment finder du Arsinol træmaling og træolie som er et høj-kvalitetsprodukt til påføring på det udvendige trækværk. Produkterne er vandafvisende, lavet på planteolie i drypfri samt træolie og solsikkeolie i ekstra træmaling.

Arsinol Drypfri

Den drypfrie træmaling er utrolig let at påføre på træværket og grundet dens fede konsistens dækker den særdeles godt ved førstegangsmalinger, uden spild og løbere. Malingen indeholder linolie og aktive stoffer som hindrer angreb af belægninger på overfladen.

Arsinol Ekstra

Arsinol Ekstra træmaling er særdeles god til udsatte emner hvor der er behov for at beskytte mod lys, vind & vejr. Malingen har et meget højt tørstofindhold på 75%, modsat traditionelle træmalinger som indeholder tørstof på 30-45%. Dette betyder længere beskyttelse og mere tid mellem hver opfriskning. Ekstra indeholder solsikkeolie og aktive stoffer som hindrer angreb af belægninger på overfladen og med mindre opløsningsmidler end øvrige malinger.

Arsinol træolie

Træolien er særdeles god til udendørsmøbler og terrassedæk mm. hvor man ønsker træets naturlige glød træder igennem. Den giver en vandafvisende overflade og trækker sig godt ned i træet så det ikke efterlader en fedtet overflade. Olien er tilført aktive stoffer som hindrer skimmelsvampeangreb.