Stanley termokande flaske & madkasse

Viser alle 25 resultater

Stanley termokande, flaske & madkasse

Med en Stanley termokande får du et produkt som er testet på livstid. Termokanderne er udstyr er i yderst høj kvalitet med dobbelt isolerede vægge, som er rengøringsvenlig, også i opvaskemaskinen.  Alle termokanderne er udført i rustfrit stål 18/8 og er BPA frie i plastikdele.

Med Stanley termokande i hånden får du et produkt som er garanteret til at kunne holde dine drikke kolde og varme i op til 24 timer og endda længere uden at den er lunken.

Det er et “high-end” mærke som altid har haft sine loyale kunder i industriens brance og den aktive naturist – hvor der var behov for at kunne skænke sig en drik efter veludført arbejde.

Vores udvalg

Har du brug for en Stanley termokande, så har vi udvalget i orden.  Tak af for lunken kaffe og vælg en af modellerne i vores store udvalg af termokander, termokoppe lommelærker eller termomadkasser.

Stanley Classic Adventure eller Master

Stanleys Classic termoflaske har været igennem nogle mindre forandringer men bygges i store træk stadig som de velkendte termoflasker. Koppen er af plast indpakket i rustfrit stål, med en stor munding så det er nemt at hælde kaffen op i termokanden og selvfølgelig hank i de større modeller.

I Adventure serien er flasken strømlinet til den aktive naturist mundingen er forsnævret lidt og flasken er har fået sømme langs siden så den bedre modstår slag.

Master serien er den toptunede termoflaske til brugeren som kun ønsker det bedste på markedet. Munding er stor så den er nem at hælde kaffe på og fra. Koppen er i rustfri og isoleret så kaffen holdes varm i op til 20 minutter. Flasken har også fået nubret coating som gør at den er nemmere at holde og bedre kan modstå slag.

Stanley termokande

Stanley brandet har en rig historie indefor termokander i mere end 100+ år med sin opstart i 1913
Stanley’s produkter er bygget med integritet over for deres udvalg som sikrer en høj kvalitet og et stærkt produkt som følger dig livet igennem.

Har du lyst at læse mere om Stanley's spændende historie kan du finde den her (Den findes dog kun på engelsk)

stanley livstidsgaranti

Viser alle 25 resultater