Stanley termokande

Med en Stanley termokande får du et produkt som er testet på livstid. Flaskerne er fritidsudstyr i høj kvalitet hvor du får et produkt som holder hele din levetid. Udført med dobbelt isolerede vægge, som er rengøringsvenlig, også i opvaskemaskinen.  Alle modellerne er lavet i rustfrit stål 18/8 og er BPA frie i plastikdele.

Viser alle 26 resultater

Stanley Termokande kvalitet for livstid

Med Stanley termokande i hånden får du et produkt som er garanteret til at kunne holde dine drikke kolde og varme i den angivne tid og endda længere uden at den er lunken. Det er et “high-end” mærke som altid har haft sine loyale kunder i industriens brance og den aktive naturist – hvor der var behov for at kunne skænke sig en drik efter veludført arbejde.

Fuldend din oplevelse med en madkasse

Har du en aktiv hverdag eller fritidsliv så fuldend din oplevelse med en madkasse som holder dine frokost frisk hele dagen. Find dem i sæt med termokander og tak af for lunken kaffe. Madkassen er designet til at imødekomme dine krav fra moderne eventyr eller en hård arbejdsdag og har masser af plads til dine mad- og drikkevarer. Den isolerede kerne holder indholdet koldt eller varmt afhængigt af dine behov. Den robuste opbygning i madkassen sørger for at den forbliver i perfekt stand år efter år.

Stanley termokrus til dig der er på farten

Den bedste kaffe er oftest den du selv holder i huset. Har du mange ventetimer, eller ture på vejene er et krus et uundværlige venskab. koppen er desuden særdeles nem at rengøre og kan puttes i opvaskemaskinen efter en lang dag.

Classic, Adventure eller Master

  • Classic serien har været igennem nogle mindre forandringer men bygges i store træk stadig som de velkendte termoflasker. Koppen er af plast indpakket i rustfrit stål, med en stor munding så det er nemt at hælde kaffen op og der er selvfølgelig hank i de større modeller.
  • I Adventure serien er flasken strømlinet til den aktive naturist mundingen er forsnævret lidt og flasken er har fået sømme langs siden så den bedre modstår slag.
  • Master serien er den toptunede model til brugeren som kun ønsker det bedste på markedet. Munding er stor så den er nem at hælde kaffe på og fra. Koppen er i rustfri og isoleret så kaffen holdes varm i op til 20 minutter. Flasken har også fået nubret coating som gør at den er nemmere at holde og bedre kan modstå slag.

De utrolige bedrifter

Den klassiske Stanley termokande har en rig historie bag sig med helt utrolige tests som sikrer at du har en af de mest holdbare modeller – Det omfatter f.eks. at Stanley har overlevet i:

  • – 70 grader vindkøling
  • over 1200 meters fald
  • en kategori 5 orkan
  • strejfende kugler

De bemærkelsesværdige præstationer cementerer ikke kun pålideligheden, men også den ekstraordinære dedikation og kvalitet, der er indlejret i hvert eneste produkt hvor den har triumferet under ekstreme forhold