Tilbehør til havetraktor

Med et væld af tilbehør til havetraktoren eller rideren har du mulighed for at bruge maskinen som et mere helårligt arbejdsredskab. Gør din hverdag nemmere med masser af muligheder i trækvogn, gårdspladsrive, saltspreder og meget mere

Viser alle 20 resultater

Lav din havetraktor om til universel redskab, med tilbehør

Havetraktoren behøver ikke bare være et redskab til kun at slå græs med. Med utrolig mange muligheder kan den hjælpe dig med:

  • at holde gårdspladsen med en rive
  • Luge gårdspladsen for grøn vækst
  • Klare vintervejret kolde opgaver med en sneskraber eller fejekost
  • Transportere redskaber eller tungere ting rund med en trækvogn
  • Sprede gødning, kalk, grus eller salt mv. med en spreder

Maksimer brugen af din havetraktor med et væld af tilbehør og få mest muligt ud af din havearbejdstid. Med et stort udvalg af tilbehør til havetraktoren kan vi altid hjælpe dig.

Få monteringen af tilbehør på din havetraktor

Har du brug for råd eller vejledning er vores butik altid åben uanset om det er til privat eller erhvervsbrug. Her kan vi også hjælpe med montering af redskaber, også hvis det kræver tilpasning til jeres havetraktor eller rider.

kom ind og få en faglig og sund dialog omkring jeres behov

Vi sørger altid for at tilbehøret er klargjort inden de kommer ud til dig, eller overleveres for at sikre en optimal oplevelse når udstyret tages i brug. Har du spørgsmål til os omkring vores udvalg er du også mere end velkommen til at kontakte os her