El artikler

Mangler du trailerstik, kabelsko, samlemuffer eller lys? så har vi udvalget
I vores el artikler er vi bredt dækkende i 12 – 24 V. Lige fra løsdele som kabelsko & samlemuffer til lygtesæt og rotorblink og vores viste udvalg er standard varer som findes på vores hylder

Stort lager af elartikler

Har du behov for et stort udvalg af specifikke el dele eller el artikler,
så kan vi næsten altid hjælpe dig videre – med op imod 500 individuelle varer på hylderne. 

Om du er mekaniker, smed, servicemand eller en handy gør-det selv’er så har vi udvalget der passer til dig. Vores hovedvægt af el dele er passende til maskiner / maskinel for entreprenør, landbrug, og lettere erhverv. 

Til trods for vores store udvalg af fremviste el artikler, fremvises kun varer som er på vores hylder og som er en daglig grov vare i vores store butik. Det betyder at vi altid kan plukke varerne direkte på vores hylder så du akut kan hjælpes videre ved en hurtig ekspedition.

Vi er en detailhandel med fokus på et bredt varesortiment og ikke et hovedlager med elvarer, hvilket betyder at vi dagligt har varerne på lager – men ikke har ubegrænsede mængder af samme elvare.

Kvalitet & Pris

Vi har grundet vores mange år i samme branche erhvervet os et stort & professionelt forhandlernetværk af samarbejdspartnere med faste aftaler som altid sikrer dig gode kvalitetsprodukter til faste lave priser, som altid er billige & konkurrencedygtige.

Vores enormt store spænd gør at vi altid kan hjælpe dig videre, også ved mere specielle opgaver.