Legetøj

Savner du landbrugslegetøj, pedaltraktor eller realistisk legetøj til børnene så kan vi hjælpe.
Vi har altid fyldte hylder med realistisk legetøj i Bruder så ungerne kun får frygtelige gode ideer i alt det legetøj de mangler.

Udvalg af legetøj

I vores fantastiske store udvalg forsøger vi altid kun at fremvise produkter på siderne som vi har på lager. Vi har 4 hele reoler fyldt op med legetøj til begge sider, så der altid er masser at vælge imellem i både store og små ting indenfor

Bruder landbrugslegetøj og erhverv

Bruder legetøj er et kendt tysk mærke som laver alt deres legetøj i holdbart plast som er anvendelig både til ude & indendørsleg. Modellerne har ofte rigtig mange funktioner og får barnet til at indleve sig i legen. Modellerne er kopieret efter rigtige maskiner og er realistisk legetøj i store målestoksforhold 1:16. Dette gør at børnene i en meget tidlig alder, fra 3 år og opefter, kan lege med i verdenen de ser udenfor.

Rolly pedaltraktor

Rolly Toys pedaltraktor er et fantastisk køretøj hvis du har et aktivt barn. Legetøjet er anvendelig både inde som ude. Pedaltraktoren er bygget i kraftig plast og holder et barns legetid ud. Traktorerne kan bruges både til stationære lege med tilbygningssæt som grab og vogn, og til derudaf lege også hvis der skal fragtes brænde/ æbler mm. på en anhængervogn.