Stihl robotplæneklipper

Stihl robotplæneklipper er en stabil græsslåmaskine som altid sørger for at du har en nyslået flot plæne. Robotten bruger afgrænsningskabel rundt i plænen som fortæller maskinen hvor dens arbejdsområde er. De arbejder selvstændigt og holder din plæne i skak ved et tilfældighedsprincip hvor den vælger en ny vej hver gang den rammer en kanttråd eller forhindring. Maskinen finder selv vej hjem til ladestationen og fortsætter igen når den er ladet op.

Viser alle 14 resultater

Driftsikker Stihl robotplæneklipper

Stihl robotplæneklipper er utrolig støjsvag og energibesparende. og udmærker sig specielt ved at de er:

 • Særdeles pålidelige med utrolig få stop
 • Velegnet til både simple og udfordrende haver
 • Solgt igennem faghandler med høj ekspertise bag

Det unikke i Stihl robotklipper er den særdeles sikre kørsel den har, som sørger for at den altid passer sig selv uden konstant at skulle hjælpes fri. Herved kan den også komme igennem utrolig små passager på minimum 70 cm. Det gør at det er nemt at binde flere områder sammen – Som f.eks. forhave & baghave hvor den skal igennem låge mv. Maskinerne sælges igennem faghandler som årligt skal vedligeholde kursus. Det betyder at der er masser af hjælp at hente hvis ikke din maskine kører efter hensigten.

Hvilken model bør jeg vælge?

Som fingerregel bør du altid vælge en model som kan klare 1/3 mere i areal end det du har målt plænen til. Det skyldes at batteriet mister effekt over årene, herudover vil du også kunne gøde din plæne uden at være bekymret for om maskinen kan nå hele området. Med mulighed for at vælge i 2 forskellige serier i Stihl robotplæneklippere bør du vurdere det udfra behov og økonomi.

Stihl RMI

Stihl RMI er en slåmaskine som driftsikkert arbejder sig rundt på plænen. Modellerne er simple at sætte op da de kun kræver afgrænsningskabel udvendig og tråd omkring bede. De er særdeles prisvenlige og overholder fuldt ud de krav man måtte have til en robotplæneklipper.

iMOW RMI findes i både store og små modeller fra 800 m2 – 5000 m2
Robotterne er forbedret – forfinet over årene så du får en maskine der holder mange år frem. Dette omfatter f.eks. rigtige hjullejer i forhjul, bedre kontaktstik, mindre ladebund, bedre tætninger, direkte hjemkørsel og meget mere.

Stihl iMOW (EVO)

Denne robotplæneklipper er den nyeste serie som kræser for forbrugeren der virkelig ønsker en “High-End” robotslåmaskine.
Modellerne kommer i hvid hvis de er på WIFI eller i grå hvor de anvender GPS til at kommunikere med.

De nye iMOW findes i både små og store modeller fra 1500 m2 – 5000 m2
Robotterne anvender både omkransningskabel samt styrekabel igennem plænen til at hjælpe den hjem igen, eller ud i besværlige områder. De kommer spækket med funktioner som gør selv den mest driftige teknik-nørd glad som:

 • Elektrisk højdejustering som du kan styre via din telefon – Der gives også mulighed for at sætte utrolig mange funktioner i maskinen.
 • Ultralydssensor i forenden sørger for at robotten kan registrere stop, stød, legetøj mv. mens den kører rundt på plænen.
 • LED skærm i overhjelm som viser hvad funktion der køres. ( findes kun på GPS modeller)
 • LED lysbånd i forenden som viser funktionen i maskinen når du kigger ud til den (grøn for aktiv, rød for stop mv.)
 • Samtalefunktion – Hvis din robotplæneklipper skulle have et stop vil den første gang du trykker på den fortælle dig hvad du skal gøre for at sætte den igang igen.

Robotplæneklipper, mos i plænen? Og de andre fordele

Vælger du en robotklipper som altid er stabil og kontinuerlig holder din have er det ikke kun rygter som du kan være stødt på. Du vil faktisk opleve nogle helt klare fordele som:

 • Efter blot et par uger vil du opleve at din græsplæne vil stå flottere grønt og være kraftigere i vækst end tidligere.
 • Efter et par måneder vil man kunne se at, mos og mospletter skrumper lidt ind da de konstant bliver stresset når en robot klipper kører over det.
 • Det er en fryd for øjet med en robotplæneklipper da de efterlader et pænere arbejde ved at den konstant får klippet græsset fra forskellige vinkler, hver gang.
 • Slip helt for græsafklippet – har du hund, børn eller andet som giver trafik igennem dørene, så er det velkendt at når græsset er nyslået slipper græsklumper med ind i huset. Med en robotplæneklipper finklippes græsset så det formulder sig ned i jorden og genanvendes igen til gødning og du slipper for græsklumperne.

Hvor laves Stihl robotklipper?

Stihl er et Tysk mærke som er kendt for deres utrolig driftsikre maskiner i høj kvalitet. Deres robotplæneklipper er udtænkt og fremstillet af deres tyske ingeniører. Produktionen af maskinerne findes sted i Østrig på egen fabrik. Deres robotklipper er startet ud i 2015 hvor de blev bygget i Viking MI modeller. I 2019 blev de lanceret som Stihl robotplæneklipper da driftsikkerhed var så høj – at man turde sætte sit verdenskendte brand på robotterne.