Stihl robotplæneklipper

Der er en masse gode grunde til at vælge Stihl robotplæneklipper om man er haveentusiast eller ej. Med din personlige havemand vil du altid blive mødt med en nyslået plæne som gør selv din nabo misundelig.
Vi er vilde med robotplæneklippere og vi elsker at dele vores viden med dig. Søger du derfor mere dybdegående information, inden du beslutter dig så læs mere i bunden

Viser alle 21 resultater

Er Stihl IMOW en god maskine?

I 2020 blev Stihl's IMOW RMI 632 kåret som bedst i test af et af forbrugerrådet TÆNK i en uvildig test. Fabrikanterne fik først et opgjort resultat efter testen. Det betyder at de 23 robotplæneklippere som blev testet, blev indkøbt hos forhandlere af mærket, uden at kontakte fabrikanterne. I top-3-listen var mærkerne Stihl, Bosch og Husqvarna.

Siden vores opstart med forhandling af de populære maskiner har vi (næsten) udelukkende holdt os til Stihl robotplæneklippere som vores hovedmærke. Vi kan med mere end 10 års ekspertise med robotklippere sige – at med en IMOW får du en af markedets bedste maskiner som driftssikkert arbejder sig rundt i din have.

Robotplæneklipper og mos plænen? -og de andre fordele

Vælger du en robotklipper som altid er stabil og kontinuerlig holder din have er det ikke kun rygter som du kan være stødt på. Du vil faktisk opleve nogle helt klare fordele som:

 • Efter blot et par uger vil du opleve at din græsplæne vil stå flottere grønt og være kraftigere i vækst end tidligere.
 • Efter et par måneder vil man kunne se at, mos og mospletter skrumper lidt ind da de konstant bliver stresset når en robot klipper kører over det.
 • Det er en fryd for øjet med en robotplæneklipper da de efterlader et pænere arbejde ved at den konstant får klippet græsset fra forskellige vinkler, hver gang.
 • Slip helt for græsafklippet – har du hund, børn eller andet som giver trafik igennem dørene, så er det velkendt at når græsset er nyslået slipper græsklumper med ind i huset. Med en robotplæneklipper finklippes græsset så det formulder sig ned i jorden og genanvendes igen til gødning og du slipper for græsklumperne.

Stihl robotklipper i svære arealer

Det er langt de færreste haveejere som har en plæne der er simpelt udformet eller helt jævne plæner. Mange af vores forespørgsler bliver faktisk stillet lige præcis med dette i tankerne – da der er en generel skepsis i funktionen af en robotklipper på disse typer af plæner.
Størstedelen af vores installationer er i dag langtfra alle simple. Vi har ofte komplekse installationer i haver hvor vores solgte Stihl robotklipper skal finde ud på forskellige plæner, igennem korridorer eller op af bakker mm.

Vinteropbevaring, vinterservice af Stihl robotplæneklipper

Når vi nærmer os vintertiden kan det være en god ide at få vinteropbevaret sin robotplæneklipper hvor den også vil få gennemgående vinterservice
Vi vejleder altid vores kunder i valgmulighederne for: hvordan de selv kan gøre så maskinen står klar igen året efter. Du kan også vælge at få den serviceret her. Et vinterophold hos os betyder at vi:

 • Afhenter maskinen og afdækker lade stationen
 • Gennemgår maskinens sliddele
 • Udskifter kniv
 • Opsmører stik
 • Oplader maskinen igennem vintertiden
 • Service opdaterer den
 • Nulstilling af evt. fejl

Viser alle 21 resultater