SPAR 25% Tilbud

Stihl iMOW 6 robotplæneklipper

Original price was: 19.995,00 kr..Current price is: 15.000,00 kr..

 • Stihl iMOW 6 Robotplæneklipper op til 3000 m²
 • Kan køre på hældninger op til 40%
 • Klippebredde på 28 cm
 • Med Wifi, ultralydssensor, Ambient Light, stemmefunktion

På lager

Varenummer (SKU): iMOW 6 Kategori: Tags: , , , ,

Stihl iMOW 6 er en nytænkende og moderne robotplæneklipper som sætter brugeren i fokus. Maskinen kommer med et væld af funktioner som både gør den driftsikker men som også gør den intuitiv at bruge. Robotklipperen styres nemt via en app på telefonen til at give dig alle de nødvendige oplysninger du har brug for. Hertil modtager den også ændringer du lave på din smarttelefon. Klippehøjden styres elektrisk og kan sættes op eller ned efter behov i appen. Den velegner sig derved specielt godt til:

 • Private haver
 • Erhvervsgrunde
 • Kompliceret arealer
 • Brugere som ønsker det ypperste

For kort overblik over funktioner se mere på billede

stihl imow & imow evo

Sådan kommunikeres med robotten

IMOW 6 er udstyret med 2 forskellige funktioner for kommunikation : Wifi, Bluetooth (& talestyring)

Når du har behov for at kunne ændre eller få informationer i robotten vil den gøre brug af dit lokale netværk / Wifi og hvor den under faktiske forhold rækker langt. Det sørger for at du altid kan komme i kontakt med din maskine. Under installering & opsætningen skal du tilkoble din robotklipper via bluetooth som efterfølgende også kan bruge til at kommunikere med. Herudover vil du også kunne tilkoble talestyring i dit SMART-Home så du kan styre den fra hjemmet. Hvis maskinen skulle have et utilsigtet stop vil brugeren blive alarmeret på telefonen. Dette gør den via push meddelse med seneste hændelse og på kortet er angivet hvor den er registreret.

Nem betjening

Stihl iMOW er utrolig nem at betjene og hjælper dig på alle måder med at få sat den igang. Udstyret med stemmefunktion vil robotten fortælle dig hvilken knapper du skal trykke på. De simple og let forståelige knapper øger forståelsen. Det gennemgående Ambient Light – LED lys i forenden viser altid hvad robotten foretager sig og kan indstilles efter individuelt behov.

Sådan kører den

Stihl robotplæneklipperen har 3 fritsvingende pivotknive og en kraftig klippemotor. De holder din plæne flot hvor knivene skiftes let uden brug af værktøj. Robotten har situationsbestemt kørsel som hæver og sænker farten efter terrænnets jævnhed, hældning mv. Ved forhindringer i plænen anvender Stihl iMOW 6 ultralydssensorer placeret i forenden som giver en forsigtig kørsel imod objekter rundt på arealet. Når robotklipperen skal hjem anvendes guidekabler i plænen til at finde hjem. Den intelligente hjemkørsel sørger for at den vælger den korteste vej direkte hjem til stationen, så der spares tid og energi. Har du flere områder kan de indeles i zoner hvor de kan klippes på forskellige tidspunkter efter behov.

Unikke funktioner for ny iMOW serie

Den helt nye serie af Stihl iMOW robotplæneklippere har mange eksklusive funktioner som tilføjes til denne model herunder:

 • Elektrisk højdejustering (styres på telefon)
 • LED lysbånd, Ambient Light i forende (som viser driftstatus)
 • Stemmefunktion – robotten fortæller dig hvad du skal trykke på
 • Nyt knivsystem
 • Ultralydssensor – stopper imod forhindringer
 • Over the air update – styr selv opdateringer på din robotplæneklipper
 • Guidewire med intelligent hjemkørsel

Se også alle vores Stihl robotplæneklippere her, eller find mere information

 

Max Klippeareal: 3000 m2
Max hældning: 40 %
Klippebredde: 28 cm
Klippehøjde: 20 – 60 mm (elektrisk)
Klippetid pr. opladning (80/100%): 135 / 150 min.
Klippetid gns. pr. uge: 110 timer
Opladningstid 80%: 75 min.
Batteritype: Li-Ion
Batterikapacitet: 180 Wh
Lydniveau LWA: 48 dB(A)
Guidekabler: 2