Stihl iMOW 6 EVO robotplæneklipper

23.995,00 kr.

 • Stihl iMOW 6 EVO Robotplæneklipper op til 3000 m²
 • Kan køre på hældninger op til 45%
 • Klippebredde på 28 cm
 • Med GPS, ultralydssensor, LED display, Ambient Light, stemmefunktion

Ikke på lager

Varenummer (SKU): iMOW 6 EVO Kategori: Tags: , , , , , ,

Stihl iMOW 6 EVO er en meget moderne & stilren robotplæneklipper med rigtig mange funktioner.  Robotklipperen styres nemt via en app på telefonen og bruger GPS til at kunne give dig alle de nødvendige oplysninger og til at kunne modtage ændringer du laver på din smarttelefon. Klippehøjden styres elektrisk og kan sættes op eller ned efter behov i appen. Den velegner sig derved specielt godt til:

 • sommerhusgrunde
 • erhvervsgrunde
 • Større & assymetriske haver
 • Brugere som ønsker det ypperste

Hvor der kan være problemer med at have tilstrækkelig dækning i yderområder af plænerne.

For kort overblik over funktioner se mere på billede

stihl imow & imow evo

Sådan kommunikeres med robotten

IMOW 6 EVO er udstyret med 3 forskellige funktioner for kommunikation : Wifi, Bluetooth & GPS (& talestyring)

Når du har behov for at kunne ændre eller få informationer i robotten vil den gøre brug af dit wifi eller GPS. Det sørger for at du altid kan komme i kontakt med din maskine. Under installering & opsætningen skal du tilkoble din robotklipper via bluetooth som efterfølgende også kan bruges til at kommunikere med. Herudover vil du nemt kunne tilkoble talestyring i dit SMART-Home så du kan styre den mens de hjemlige sysler ordnes. Hvis maskinen skulle have et utilsigtet stop vil brugeren blive alarmeret på telefonen. Dette gør den via push meddelse med seneste hændelse og på kortet er angivet hvor den er registreret.

Intuitiv & nem betjening

Stihl iMOW EVO er utrolig nem at betjene og hjælper dig på alle måder med at få sat den igang. Udstyret med stemmefunktion vil robotten fortælle dig hvilken knapper du skal trykke på. Hertil vil det store LED panel i overhjelmen vise hvordan knappen ser ud – eller hvilken funktion der er igang. De simple og let forståelige knapper tilføjer til brugervenligheden. Det gennemgående Ambient Light – LED lys i forenden viser altid hvad robotten foretager sig og kan indstilles efter individuelt behov.

Sådan kører den

Stihl robotplæneklipperen har 3 fritsvingende pivotknive og en kraftig klippemotor. De holder din plæne flot hvor knivene skiftes let uden brug af værktøj. Robotten har en utrolig hurtig fremkørselshastighed og situationsbestemt kørsel som hæver og sænker farten efter terrænnets jævnhed, hældning mv. Ved forhindringer i plænen anvender Stihl iMOW 6 EVO ultralydssensorer placeret i forenden som giver en forsigtig kørsel imod objekter rundt på arealet. Når robotklipperen skal hjem anvendes guidekabler i plænen til at finde hjem. Den intelligente hjemkørsel sørger for at den vælger den korteste vej direkte hjem til stationen, så der spares tid og energi. Har du flere områder kan de indeles i zoner hvor de kan klippes på forskellige tidspunkter efter behov.

Unikke funktioner for iMOW EVO

Stihl EVO robotplæneklipperne kommer udstyret med nogle helt unikke funktioner som tilføjer til brugeroplevelsen og glæden:

 • Kan køre på kraftigt skrående terræn op til 45% – (kan ændres til 60%)
 • Tilslutning til GPS
 • LED overhjelm

Se også alle vores Stihl robotplæneklippere her, eller find mere information

 

Max Klippeareal: 3000 m2
Max hældning: 45 % (60%)
Klippebredde: 28 cm
Klippehøjde: 20 – 60 mm (elektrisk)
Klippetid pr. opladning (80/100%): 135 / 160 min.
Klippetid gns. pr. uge: 90 timer
Opladningstid 80%: 75 min.
Batteritype: Li-Ion
Batterikapacitet: 180 Wh
Lydniveau LWA: 48 dB(A)
Guidekabler: 3