MED INSTALLATION

Stihl RMI 422 P robotplæneklipper

10.295,00 kr. inkl. moms

  • Inklusiv montering, kabel & vejledning (2.500,-)
  • Robotplæneklipper der klarer op til 1500 m²
  • Klarer hældninger op til 40%
  • Klippebredde på 20 cm

På lager

Varenummer (SKU): RMI 422 P Kategori:

Beskrivelse

Stihl RMI 422 P robotplæneklipper er en skridt opad mod et større areal og længere klippetid i forhold til RMI 422 og kan klare lidt større hældninger på op til 40%

Denne robot er yderst pålidelig og egner sig bedst i mellemstore haver op til 1500 m2
Robotklipperen holder altid din plæne flot! og grundet sin kontinuerlige kørsel finklipper den græsset så det hjælper med til at gøde plænen.
Med en Højtydende motor og rigtig høj rotation på kniven kombineret med en hærdet kniv står din plæne altid knivskarp! med en Stihl robotplæneklipper.

Trods sin lille størrelse er iMow RMI 422 P fyldt med masser af lækre funktioner.

Nogle enkelte features forklaret

I Stihl’s P model er der tilbygget større batteri så robotklipperen kan klippe dobbbelt så længe som den mindste 422 robot

Stihl RMI 422 P robotplæneklipper har en brudsikker bevægelig hjelm, som fungerer som stødsensor når der stødes mod kanststen, bedkanter og meget mere. Hjelmen er fjederophængt og fritflydende oven på maskinen og hjelmen har støddæmper omkring kåben. Når iMow robotplæneklipperen kører imod en forhindring vil den aktive magnet, som er centreret på maskinen, registrere et bump. Det betyder i korte træk at iMow RMI 422 P altid er nænsom i dens omgivelser – og med magneten opleves der ikke nedslidning af stødsensorer.

Robotplæneklipperen har kraftige hjulmotorer og en velafbalancerede vægt  med ekstra vægtklods i næsen som sørger for at den kan kravle på skråninger i op til 40%. I maskinen er indbygget hældingssensor så når forhjulene begynder at slippe underlaget vil iMOW RMI 422 P altid vælge en anden vej – fremfor at sætte sig fast.

Stihl RMI 422 P robotplæneklipper har derudover kraftige hjulmotorer og knivmotor. Med knivsystemet opnåes der en rotation på op til 4750 omdr/min. så plænen efterlades skarpt optrukket.

Når batteriet skal oplades eller hvis det regner vil robotplæneklipperen automatisk søge hjem. Istedet for at køre ind i en klassisk ladestation vil maskinen tilkøre ladestationen fra begge sider. Når den så rammer ladestationen vil maskinen regulere sin indkørsel på selve bundpladen, ved hjælp at underliggende kabler. Der undgåes derved helt trækspor omkring ladestationen.

Fuld beskyttelse

STIHL iMOW robotplæneklipperen er udstyret med forskellige sensorer. Såfremt en person forsøger at samle den op under klipningen, stopper den. Derudover kan den automatiske plæneklipper beskyttes med en pinkode. Hvis den er indstillet således, at den kun kan betjenes ved at indtaste en pinkode, er den sikker fra ekstern brug.

Stihl’s iMOW robotplæneklippere har umådeligt mange flere finesser hertil

  • Adaptive slope speed – hvor maskinen selv regurer hastighed i forskelligt terræn
  • Adaptive slope – hvor robotplæneklipperen selv ændrer retning ved for høje skråninger
  • LCD display – som giver god synlighed også i solvejr
  • Dynamisk klippeplan – hvor den selv styrer udkørsel og intensiverer klipning efter behov.

Har du brug for hjælp eller er det helt sort snak så kontakt os endelig for en introduktion i maskine

Specifikationer

Max Klippeareal: 1500 m2
Max hældning: 40 %
Klippetid pr. uge (timer): 25 tim.
Arbejdshastighed v/min: 4450 omdr.
Klippebredde: 20 cm
Klippehøjde: 20 – 60 mm
Lydniveau LWA: 60 dB(A)
Eff. Strømforsyningsadaptor: 60 W
Batterieffekt: 4,8 Ah
Vægt: 9 kg