Stihl legetøj

Skal dit barn også opleve glæden ved Stihl legetøj? Så find de spændende modeller i legetøjet her. De er bygget op ligesom som en tro kopi af de mest populære Stihl maskiner. Legetøjsmodellerne har utrolig mange funktioner med lyd, lys & roterende dele som gør legeoplevelsen fuldendt.

Viser alle 6 resultater

Legetøj fra Stihl

Legetøjet fra Stihl er designet til at ligne deres fuldstørrelsesmodeller. Det giver legetøjet en autentisk og legeoplevelse for børnene. I hver maskine er der udformet mange livagtige detaljer som giver funktioner i maskinerne så der kan udfoldes i fantasifulde rollelege.

Derudover er alle dele fremstillet i børnevenlige materialer. Med efterligningen af f.eks. en brummene kædesav eller en simuleret trimmer, tillader Stihl’s legetøj sig at børnene kan deltage i praktiske opgaver omkring i haven.

Familietid i haven

Forvandl din familietid til ekstraordinære øjeblikke hvor legetid og arbejdstid kan sammenkobles. Med Stihl legetøjet er der sørget for at dine børn entusiastisk kan efterligne eller deltage i have- eller træarbejdet sammen med resten af familien – så i får masser af udetid sammen. Herudover giver det også børnene en bred forståelse og respekt for naturen