Stihl reservedele

Søger du Stihl reservedele? Så har vi altid et stort udvalg til konkurrencedygtige markedspriser i originale dele udført i høj kvalitet

Hold dine maskiner velkørende hvor vi kan hjælpe dig til både din motorsav, løvblæser, buskrydder, trimmer, plæneklipper, robotplæneklippere og meget mere.

Alle varerne er mærket med modeltype som du kan følge og finde alle de korrekte dele du manger til din model.
Er du i tvivl om de korrekte dele? så kontakt os gerne

Kort introduktion

Med din maskine’s modelnummer (feks. MS 260) har du adgang herunder til at kunne finde utrolig mange reservedele som tilhører lige præcis din model.

Hvert Stihl produkt udstyres fra ny med et serienummer som fortæller alle  forhandlere om hvornår saven er produceret og hvor der er behov for viden om hvilke specifikke dele som hører til din maskine.

Har du flere muligheder? Så kontakt os meget gerne med serienummer – så hjælper vi dig videre.

Her finder du Stihl reservedelstegninger

Indtast model på maskine herunder
EKS:”MS 170″
Find også ekstra oplysninger under tegninger som f.eks. hvad saven har været udstyret med af sværd & kæde fra start

Hvor finder jeg serienummer?

Serienummeret på dit Stihl redskab kan ofte give mindre problemer at finde for private brugere, da placeringerne ændrer sig efter maskinerne. Herunder finder du kort vejledning til hvor du kan finde dit nummer.

Et serienummer er angivet kun i tal som f.eks.: 123456789
Ved nyere modeller står det under stregkoden

Kan du ikke finde den reservedel du søger?

Så kontakt os gerne – Vores lager i Stihl er i konstant udvidelse, der er derfor altid mulighed for at varen ikke er lagt op endnu. Er det mere specielle dele hjælper vi gerne med både priser og hvornår du kan forvente den del du mangler.