Komprimeringshjul 200 mm

7.500,00 kr.

  • Eget produceret komprimeringshjul i 200 mm perfekt til kabelrender
  • Vælg selv din farve
Varenummer (SKU): KOMPR200 Kategori:

Komprimeringshjul /kompaktorhjul  i 200 mm, uden skifte

Mekanisk komprimeringshjul med FAG / SKF lejehus og lejer så aksel ikke slides eller lider overlast

  • Diameter 270 mm
  • Diameter 15 mm
  • Forberedt til hurtigskifte med monteringshuller
  • Afskraber sider
  • Kan maskinmales efter ønske

Komprimeringshjulet anvendes specielt til kabelrender eller grøfte hvor der er behov for at kunne komprimere jorden efter kabelnedlægning. Med det lille hjul er det utroligt nemt at komme ind med din gravemaskine omkring besværlige steder og det gør opretningen legende let fra maskinens førersæde.

Komprimeringshjulet kan trykke jorden sammen ligeså stærk som en pladevibrator og kraftigere end hvis det udføres med en tromle. Det betyder at der undgåes svind & sætningsrevner og at der skal køres mindre jord væk fra opgravningen.

Udførsel

Lejehuset er med rundbanet indbygningslejer og smørrekop så levetiden forlænges væsentligt. Her anvender vi kun kvalitetslejer. Lejehuset er lukket så der undgåes at der kommer jord og grus i lejehuset.

Komprimeringshjulet er forberedt med huller i toppladen til montering af hurtigskifte, det er uden skifte hvor der kan påsvejses / monteres skifte efter dit ønske. Der er påsvejset afskraber sider på begge sider af foden så hvis jorden er våd eller blød, vil det ikke blive presset op og kompakte sig imellem fodplade og hjul.

Ved bestilling kan du selv vælge hvilken farve der passer ind i jeres segment (firmafarve) på hjul og ramme. Vi bruger Esbjerg metalmaling og har adgang til et umådeligt stort farveprogram

Har du brug for en anden størrelse kan altid du selv vælge hvor stort et komprimeringshjul der er behov for. Da alle vores opgaver inden for dette er egen produceret tilbehør til maskiner, har du mulighed for at bestemme størrelsen på hjul og bredde så værktøjet altid passer til din opgave. Kontakt os for at få en pris og levering

Du kan se mere inspiration fra vores værksted her