TILBUD

Stiga Park 500 WX frontklipper

53.299,00 kr.

  • Inklusiv Combi Pro 100 cm Quick Flip klippebord
  • Med 4 hjulstræk (4WD)
  • 2 cylindret Stiga motor på 586 cm³
  • Servostyring
  • El-højdejustering af klippebord
  • Hydrostatisk fremdrift

Maskinen er samlet & køreklar, uden ekstaomkostning for klargøring

På lager

EAN: 8008984852761 Varenummer (SKU): 2F6130645/ST2 Kategori:

Stiga Park 500 WX frontklipper

Stiga Park 500 WX er en kraftfuld knækstyret rider med 4 hjulstræk (4WD) og en stor 2 cylindret Stiga motor på 586 cm³. Maskinen har servostyring og er udstyret med et 100 cm Combi Pro klippebord med Quick Flip og el-højdejustering.

Udført i det nye design som sørger for at trække luft ind gennem bagklappen til luftkøling omkring motoren. De nye LED forlygter sørger for at give fokuseret lys når der skal slås i de mørke tider. For fuld komfort er betjeningskontakterne trukket op i et håndstyr så du har fuld kontrol over maskinen.

4 hjulstræk

Med dobbelte hydrostater trækker den på både for & baghjul så du nemt kan klippe på skråt terræn til helårsbrug. Den hydrostatiske fremdrift gør det let at regulere hastigheden for hvor hårdt pedalen trædes i bund. Maskinen har servostyring så den er utrolig let at dreje omkring træer og forhindringer uden at skulle hænge i rattet.  I kombination med et ergonomisk sæde er den yderst behagelig til klipning i længere tid.

Quick Flip klippebord

Stiga Park 500 WX er udstyret med et elektrisk højdereguleret 100 cm Combi Pro klippebord med 3 knive og drejeliger svirvelhjul som følger med når du drejer. Klippehøjden justeres nemt fra førersædet. Med frontmontering af klippebordet giver det fuldt udsyn over hvad der klippes og med Combi-funktionen vælger du selv, om du vil klippe med Multiclip eller bagudkast, når græsset er langt. Det helt unikke er Quick Flip funktionen i klippebordet, ved simpel udtræk af låsepal i hver side fastholdes klipperemmen og bordet kan løftes op i service & rengøringstilstand.

2 cylindret Stiga motor

Rideren har en stor 2 cylindret, Stiga motor som sørger for en meget jævn drift under klipningen. Den har masser af kræfter og giver en fremragende ydeevne og med den ægte knækstyring 50/50. Det betyder at sædet er placeret lige over knækstyringen så baghjulene altid følger forhjulets spor. Der klippes derved nemt græs omkring buske og træer eller langs yderkanter.

Trækkrog medfølger selvfølgelig

Yderligere information

Vægt 227 kg
Størrelse 196 × 86,4 × 123,6 cm

Motor: Stiga ST 550 Twin
Effekt: 11,9 kW
Cylinder: 2
Klippebredde: 100 cm
Fremtræk: 4hjulstræk –  10km/t
Transmission: Hydrostatisk
PTO tilkobling: Elektrisk
Styring: Servostyring
Klippehøjde justering: Elektrisk
Klippesystem: Bagudkast, Multiclip
Klippehøjde: 25 – 90 mm
Ekstra funktioner: Quick Flip, LED lys