Tilbud

Stiga Park Pro 900 WX frontklipper

Original price was: 121.999,00 kr..Current price is: 99.999,00 kr..

  • Inklusiv Combi Pro 125 cm Quick Flip klippebord
  • Med 4 hjulstræk (4WD)
  • Tryksmurt 2 cylindret Honda motor
  • Servostyring
  • El-højdejustering af klippebord
  • Hydrostatisk fremdrift
  • Dobbelt hydraulikudtag

Maskinen er samlet & køreklar, uden ekstaomkostning for klargøring

Ikke på lager

EAN: 8008984852808 Varenummer (SKU): 2F6430831/ST2 Kategori:

Stiga Park Pro 900 WX frontklipper

Stiga Park Pro 900 WX er en professionel knækstyret rider til helårligt brug. Velegnet specielt til boligforeninger, kommuner og service firmaer som aktivt vedligeholder store plæner. Med fuld styring af alle funktioner fra det affjedret komfortsæde.

Park Pro 900 WX svarer til sidste års model Park Pro 540 IX og kommer med alle professionelle funktioner som kunne ønskes som:

4 hjulstræk – 4WD

Rideren er 4 hjuls trukket så den altid står fast på næsten alt slags terræn samt glidende underlag. Det gør den yderst velegnet også til om vinteren når områder skal ryddes for sne, skrabes eller saltes. Den hydrostatiske transmission som trækker på alle hjulene gør det utrolig nemt at køre og regulere kørselshastigheden, bare træd på pedalen og kør.

Servostyring & masser af komfort

Med servostyring på, drejer rideren utroligt let. Der kan derved nemt være flere brugere til maskinen. Med ægte knækstyring 50/50 følger baghjulene altid forhjulenes spor. Det gør at græsset nemt klippes omkring buske og træer eller langs yderkanter uden at slå ud med bagenden.

Maskinen har et justerbart affjedret sæde med høj ryg og armlæn, som aflaster ved længere tids brug. Alle funktioner for styring er placeret lige ved hånden på det brugervenlige betjeningspanel i siden.

2 cylindret Honda motor

udstyret med en 2-cylindret 688 cm³ Honda-motor, der yder hele 14,3 kW (ved 3200 o/min.) og er forsynet med både tryksmøring og et to-element luftfilter, som sikrer en fremragende driftssikkerhed i mange år. En 2-cylindret V-motor giver minimal vibration og maksimalt moment, mens OHV-teknologi bidrager til et lavere brændstofforbrug og støjniveau.

Quick Flip – Combi Pro klippebord

Stiga Park Pro 900 WX frontklipper har fået et 125 cm professionelt Combi klippebord, med 3 knive, drejelige svirvler og elhøjdejustering af bordet. Med Combi-funktionen vælger du selv, om du vil klippe med Multiclip eller bagudkast, når græsset er langt. Udstyret med Quick Flip system som gør det legende let at vinkle aggregatet for yderst nem vedligeholdelse og rengøring.

Motor: Honda GXV 630
Effekt: 14,3 kW
Cylinder: 2
Klippebredde: 125 cm
Transmission: Hydrostatisk x 2
PTO tilkobling: Elektromagnetisk
Styring: Servostyring
Klippehøjdejustering: Elektrisk
Klippesystem: Bagudkast, Multiclip
Klippehøjde: 25 – 90 mm