TILBUD

Stiga Park 700 WX frontklipper

71.995,00 kr.

  • Inklusiv Combi Pro 110 cm Quick Flip klippebord
  • Med 4 hjulstræk (4WD)
  • 2 cylindret Stiga motor på 586 cm³
  • Servostyring
  • El-højdejustering af klippebord
  • Hydrostatisk fremdrift og masser af komfort

Maskinen er samlet & køreklar, uden ekstaomkostning for klargøring

På lager

EAN: 8008984852785 Varenummer (SKU): 2F6230745/ST2 Kategori:

Stiga Park 700 WX frontklipper

Stiga Park 700 WX er en knækstyret frontklipper som er en lille professionel rider i forklædning. Den velegner sig specielt til store landejendomme, kuperet terræn og mindre boligforeninger. Maskinen er fuldt anvendelig til helårligt brug hvor den altid vil stå fast med et godt dækgreb.

Park 700 WX kommer med næsten alle professionelle funktioner som kunne ønskes som:

4 hjulstræk – 4WD

Rideren er 4 hjuls trukket så den altid står fast på næsten alt slags terræn samt glidende underlag. Det gør den yderst velegnet også til om vinteren når områder skal ryddes for sne, skrabes eller saltes. Den hydrostatiske transmission som trækker på alle hjulene gør det utrolig nemt at køre og regulere kørselshastigheden, bare træd på pedalen og kør.

Servostyring

Med servostyring på, drejer rideren utroligt let. Der kan derved nemt være flere brugere til maskinen. Med ægte knækstyring 50/50 følger baghjulene altid forhjulenes spor. Det gør at græsset nemt klippes omkring buske og træer eller langs yderkanter uden at slå ud med bagenden.

2 cylindret Stiga motor

Udstyret med en stor Stiga 2 cylindret motor ST 600 TWIN, er der sørget for rigelig kræfter til hårde og vedvarende opgaver, mens motoren har en meget jævnere gang og derved minimerer vibrationer.

Quick Flip – Combi Pro klippebord

Park 700 WX frontklipper har fået et 110 cm professionelt Combi klippebord, med 3 knive, drejelige svirvler og elhøjdejustering af bordet. Med Combi-funktionen vælger du selv, om du vil klippe med Multiclip eller bagudkast, når græsset er langt. Udstyret med Quick Flip system som gør det legende let at vinkle aggregatet for yderst nem vedligeholdelse og rengøring.

Alle funktioner til klippebordet er ført op i manøvrepanelet tæt på førerens højre hånd, så det er let at styre klipperen herfra.

Stiga Go App

Maskinen kan også snakke sammen med din telefon. Via Stiga Go app’en kan du holde øje med driftstimer, serviceintervaller og meget mere. Enheden kommunikerer med Bluetooth parring til din telefon så du får seneste informationer.

Motor: Stiga ST 600 TWIN
Effekt: 13,1 kW
Cylinder: 2
Klippebredde: 110 cm
Transmission: Hydrostatisk
PTO tilkobling: Elektromagnetisk
Styring: Servostyring
Klippehøjdejustering: Elektrisk
Klippesystem: Bagudkast, Multiclip
Klippehøjde: 25 – 90 mm