TILBUD

Stiga Park 500 W frontklipper

Original price was: 45.199,00 kr..Current price is: 39.999,00 kr..

  • Inklusiv Combi 95 cm Quick Flip klippebord
  • 2 cylindret Stiga motor på 586 cm³
  • Servostyring
  • El-højdejustering af klippebord
  • Hydrostatisk fremdrift

Maskinen er samlet & køreklar, uden ekstaomkostning for klargøring

Fjernlager (Lev. 3-7 dage)

EAN: 8008984852754 Varenummer (SKU): 2F6120645/ST2 Kategori:

Stiga Park 500 W frontklipper

Kraftfuld knækstyret rider som har en stærk 2 cylindret motor på 586 cm³ og servostyring. Udstyret med et 95 cm Combi Quick Flip klippeaggregat med el-højdejustering

Stiga Park 500 W frontklipper er udført i det nye design som sørger for at trække luft ind gennem bagklappen til luftkøling omkring motoren. De nye LED forlygter sørger for at give fokuseret lys når der skal slås i de mørke tider. For fuld komfort er betjeningskontakterne trukket op i et håndstyr så du har fuld kontrol over maskinen.

Hydrostatisk transmission

Den hydrostatiske transmission som trækker baghjulene gør det utrolig nemt at køre og regulere kørselshastigheden, bare træd på pedalen. Maskinen har servostyring så den er utrolig let at dreje omkring træer og forhindringer uden at skulle hænge i rattet.  I kombination med et ergonomisk sæde er den yderst behagelig til klipning i længere tid.

Quick Flip klippebord

Stiga Park 500 W er udstyret med et elektrisk højdereguleret 95 cm Combi klippebord hvor klippehøjden kan justeres fra førersædet. Med frontmontering af klippebordet giver det fuldt udsyn over hvad der klippes og med Combi-funktionen vælger du selv, om du vil klippe med Multiclip eller bagudkast, når græsset er langt. Det helt unikke er Quick Flip funktionen i klippebordet, ved simpel udtræk af låsepal i hver side fastholdes klipperemmen og bordet kan løftes op i service & rengøringstilstand.

2 cylindret Stiga motor

Rideren har en stor 2 cylindret, Stiga motor som sørger for en meget jævn drift under klipningen. Den har masser af kræfter og giver en fremragende ydeevne og med den ægte knækstyring 50/50. Det betyder at sædet er placeret lige over knækstyringen så baghjulene altid følger forhjulets spor. Der klippes derved nemt græs omkring buske og træer eller langs yderkanter.

Trækkrog medfølger

Motor: Stiga ST 550 Twin
Effekt: 11,9 kW
Cylinder: 2
Klippebredde: 95 cm
Transmission: Hydrostatisk
PTO tilkobling: Elektrisk
Styring: Servostyring
Klippehøjde justering: Elektrisk
Klippesystem: Bagudkast, Multiclip
Klippehøjde: 25 – 85 mm
Ekstra funktioner: Quick Flip, LED lys