KAMPAGNE

Stiga Villa 15 HST frontklipper

23.995,00 kr.

  • Inklusiv Combi 95 cm klippebord
  • Velegnet til haveanlæg og mindre landbrugsejendomme
  • 1 cylindret Stiga motor på 432 cm³
  • Hydrostatisk fremdrift

Maskinen er samlet & køreklar, uden ekstaomkostning for klargøring

På lager

EAN: 8008984849709 Varenummer (SKU): 2F2720541/ST1 Kategori:

Stiga Villa 15 HST frontklipper

Stiga Villa 15 HST er en frontmonteret rider som er drejer på baghjulene. Udstyret med en 1 cylindret Stiga motor på 8,1 kW som velegner sig til mindre have  & villa anlæg.
Med hydrostatisk fremdrift hvor du selv vælger hastigheden for fremkørslen. Træder du hårdere på pedalen vil du køre hurtigere frem.

Det unikke vægtforhold

Med baghjulsstyringen er maskinen utrolig nem at dreje med. Den reagerer derfor meget let når der skal klippes omkring buske, bede, træer og andre forhindringer. Det unikke i Villa modellen er det specielle vægtforhold, hvor den trækker på forhjulene. Når brugeren sætter sig i sædet er maskinen i balance med det tungere klippebord. Det gør at maskinen trækker godt på forhjul mens der er fuld kontakt på baghjulene.

Den har et 95 cm frontmonteret solidt klippeaggregat med Combi funktion: Multiclip der findeler græsafklippet og bagudkast til det lange græs.

Nem at vaske og servicere

Stiga Villa 15 HST frontklipper har RAC fæster over hovedakslen som gør at bordet utroligt nemt kan vippes op i service position eller tages af.  Klippebordet stilles  ved den manuelle højdejustering.  Når der trædes på højdepedalen efter endt klipning, løftes bordet op til køreposition så det er fri fra underlaget

Et stort udvalg af tilbehør gør det muligt at tilpasse Villa 15 og gøre det til en multifunktionsmaskine, der kan bruges året rundt.

Motor: Stiga ST 450
Effekt/cylinder: 8,1 kW, / 1
Klippebredde: 95 cm
Transmission: Hydrostatisk
PTO tilkobling: Mekanisk
Styring: Mekanisk hjælpestyring
Klippehøjde justering: Manuelt
Klippesystem: Bagudkast, Multiclip
Klippehøjde: 25-85 mm