Motorsav

Når grenene går i vejen og bliver for meget eller træet endelig er blevet for stort og uhåndterbart eller råddent og en beskæring eller fældning er den eneste vej frem, så har vi helt sikkert en motorsav som passer til dit behov.

Med en kædesav kan du løse rigtig mange opgaver uanset om det er
• Opskæring af brænde
• fældning af træer
• beskæring af træer/beskæring af hæk
• Byggeri eller nedrivning

Viser alle 14 resultater

Motorsav

Når man stadig idag omtaler kædesav som en motorsav så skyldes det at man i mere end 80 år har anvendt motorsave, altså save med 1 cylindrede motorer hver gang man skulle i skoven. Idag er spændet i motorsave stort lige fra små billige motorsave som bruges til lejlighedsvis brændeflækning, til topprofessionelle save med mandsstore sværd, varme i håndtag, osv. Herudover er der save bygget til specielle formål såsom stangsav/teleskopsav, topkapsav og meget mere. Det er derfor altid en god ide at få sin maskinhandler med på råd så behovet kan afdækkes.

Elsav

Kædesav på ledning ligger i den billige ende af save og er mindre save med mindre sværd som hovedsageligt kan bruges hvis man er hobby bruger. De er lette, og nemme at håndtere. Savene her bruges mest til opskæring af mindre brænde, paller mm. som kan udføres på en fast plads. Derudover er de udmærket til fældning af småtræer og grov beskæring af mindre hæk.

Batterisav

Save på batteri er ligesom el kædesaven god til brændeopskæring og øvrige mindre opgaver. Derudover er de rigtige gode til byggeri og nedrivning. Savene er meget lette og yderst brugervenlige. I de billige batteri kædesave holder et batteri i ca 15-25 min. hvor i de kraftige all-round kædesave kan holder alt imellem 30 min til 1 time.

Gode råd

Hvis du ikke har savet før her specielt tiltænkt at fælde træer før, så få ordentlig vejledning af en kyndig og gerne i samme mærke som du kører. Alternativt sørg for at læse vejledningen omhyggeligt, ikke mindst for at du bliver bekendt med din sav, men i instruktionsbøgerne er omhyggeligt beskrevet fældeteknikker og sikkerhed omkring fældning.
Hav skærebukser, hjelm og øvrigt skæreudstyr i orden.
Sørg for at holde kæden skarp og maskinen velsmurt.
Sørg for at have godt fodfæste og stå sikkert inden du påbegynder fældning.

Vores udvalg

Hos os har vi tidligere holdt os til Jonsered motorsave som vores hovedmærke. Idag er der dog taget professionelle save ud af Jonsered’s sortiment. Dette har derved medført at vi idag holder et overordentligt stort udvalg i Stihl’s kvalitetsbevidste kædesave lige fra små kompaktsave til pro savenene. Med dette har vi kombineret Echo motorsave i enkelte modeller hvor de er suveræne.