Stihl MS 261 C-M kædesav

5.995,00 kr. inkl. moms

  • Mellemstor sav til fældning
  • 50,2 cm³ motor
  • 16″ sværd – 40 cm
  • M-Tronic styring
  • Nyt Light 04 sværd

På lager

Varenummer (SKU): MS 261 C-M Kategori:

Beskrivelse

Stihl MS 261 C-M kædesav er en udviklet sav fra deres velkendte Farmboss kædesav, med et væld af opgraderinger. Med kraftig motor og M-tronic styring af brændstofforbrug er det den perfekte sav at have med i skoven når der skal ryddes, afkvistes eller skoves i mellemstor størrelser.

Udstyret med Elastosoft start og sportslyddæmper er det en uundværlig ven at tage med sig ud når der skal skoves.

Maskinen kommer med det nye Light 04 sværd som er endnu lettere end tidligere og en RS Pro kæde som giver høj skæreevne.

STIHL M-Tronic (M)

med M-tronic tænding justerer styremodulet automatisk selv tænding på MS 261 saven og indstiller karburatoren så der altid opnås en let start og at sørger for at saven altid kører optimal under høje og lave arbejdsforhold. Saven kan altid indstilles selv når du er ude i skoven. I M-tronic er indbygget hukommelsesfunktion, som giver maskinen endnu bedre køreegenskaber.

2MIX motor

MS 261 saven er udstyret med brændstofbesparende 2-MIX motor som sænker brændstofforbruget med op til 20% i forhold til konventionelle motorsave, hertil reduceres udslippet af skadelige stoffer med op til 50%.

Luftfiltersystem med forfiltrering

Luftfiltersystemet er opbygget så grovere partikler udledes inden den indsugnings luften filteres ind igennem MS 261 saven. Det vil sige at levetiden på filtre forøges væsentligt.

Hertil er saven udstyret med HD2 filtre som filtrerer selv det fineste støv fra. Det er desuden olie- og vandafvisende og meget let at rense.

Kædespænding fra siden

Saven er udstyret med kædespænding fra siden og med std. Stihl møtrikker.

 

*inkl. sværd 16″ & kæde

Specifikationer

Motor: 2 takt(blandet)
Kubik: 50,2 cm3
Vægt: 4,9 kg
Brændtstoftank: 0,50 l
Sværdlængde: 16″
Kædedeling: 0.325
Tank t. kædeolie: 270 cm3
Kædejustering: Fra siden
Vibrationer for/bag: 3,5/3,5 m/s2
Oliepumpe: Justerbar