SPAR -18%

Stihl RT 4097 SX havetraktor

20.500,00 kr.

  • Stor 1 cyl. Briggs & Stratton motor
  • 97 cm klippebord
  • Hydrostatisk fremdrift
  • Magnetisk indkobling

Maskinen er samlet & køreklar, uden ekstaomkostning for klargøring

På lager

Varenummer (SKU): RT 4097 SX Kategori:

Stihl RT 4097 SX er en rigtig god havetraktor med et mindre 97 cm klippebord, en fin størrelse Briggs & Stratton motor (13hK) og hydrostatisk fremdrift.

Klippeborder er udstyret med 2 skråtstillede knive som altid giver en ren klipning på 95 cm og efterlader et flot arbejde. Der er sideudkast på så klippebordet så det kan aflede græsafklip, hvilket er behændigt ved højere græs (bioklip-kit kan tilkøbes). Udstyret med græsguider på begge sider for at udnytte klippebredden maksimalt. Græsguiderne fører græsset fra klippedækkets yderkanter ind mod knivene.

Elektromagnetisk indkobling

Den elektromagnetiske knivtilkobling (EBC) til klippeaggregatets tilslutning gør det muligt at tænde og slukke for knivene hvor tilkoblingen nemt kan betjenes fra førersædet. Det Centralt placerede klippehøjde justering kan sættes i 8 trin og fastlåses i håndtaget så højdeindstillingen ikke slås ud ved eventuelle ujævnheder.

Hydrostatisk fremdrift

Med hydrostatisk fremdrift kører den legende let. bare træd på pedalen og den kører gnidningsfrit.

Den lave adgang i RT 4091 SX sikrer god benplads og giver mulighed for behagelig op- og nedstigning og med et komfortsæde som er justerbart, kan kørestilling altid indstilles til brugerens behov. Sædet kan desuden også klappes helt forover.

Stabil ramme

Maskinen er opbygget på en kraftig og stabil ramme med robuste stødfangere omkring maskiner hvilket giver høj stabilitet, lang levetid og forbedrede køreegenskaber og med den integrerede trækkrog gør det nemt at påsætte diverse tilbehør.

Husk at du altid kan få sund vejledning og prøvekøre maskinen hos os inden du beslutter dig

Motor: B&S Serie 3, 3130
Effekt: 7,2 kW
Cylindre: 1
Klippesystem: Sideudkast (bioklip)
Klippehøjder: 35 – 90 mm
Klippebredde: 95 cm
Knivtilkobling: Elektromagnetisk
Transmission: Hydrostatisk