Stiga robotplæneklipper

Med introduktionen af Stiga robotplæneklipper lægges der op til perfektionisme. Herved pustes der også liv i en gammel kerneværdi fra deres første robotter som var – at plænen er til for dig.

Det betyder at de nye robotklippere altid kan nå deres opgivet kvadrameter uden konstant at skulle optage plænen. Ideen er egentlig ret simpel – få slået græs når du ikke bruger plænen. på denne måde får græsset også en chance for at rejse sig igen så du får en flottere græsplæne.

De nye Stiga robotplæneklippere overrasker specielt i deres driftsikkerhed. Med en utrolig simpel og intuitiv design. Her får du en maskine som bare er særdeles selvstændig og ikke konstant behøver overvågning.

Viser alle 9 resultater

Stiga Kablet robotklippere

Stiga’s kablet robotklippere hedder idag allesammen G modeller (tidligere kaldet Stiga Stig). Maskinerne er nemme at installere og anvender afgrænsningskabel omkring hele plænen. Her kranses bede og lave forhindringer ind på samme tråd. Robotplæneklipperen anvender kanttråden til at komme ud i startområder og til at finde hjem til ladestationen.

Stiga G robotterne er simple i displayet med få knapper og er lette at styre og indstille hvor opsætningen foregår igennem din smartphone. Deres maskiner har utrolig lang slåtid i forhold til konkurrenter og du vil opleve at de har ganske få stop – p.ga. den meget simple og sikre valgte opbygning.

Stiga kablede robotplæneklippere klipper i vilkårlighedsmønster som over tid dækker hele plænen. De er meget præcise i følerne og kører ikke ud over kanttråden.

Stiga trådløse GPS robotplæneklippere

Stiga’s A-robotplæneklippere er helt igennem trådløse og kan installeres uden brug af omkransningskabler eller kabel til indkøring i ladestation. Hele installationen foregår via din telefon på Stiga GO app’en. Samme program som maskinen også kan styres på eller overvåges fra.

GPS robotplæneklipperne anvender avanceret GPS teknologi med mange funktioner som kortlægger din have i 1 x 1 m² felter. Det betyder at maskinen er utrolig intelligent og ved hvilke områder den mangler at klippe. Herudover kender den altid placeringen af ladestationen og vil over kort tid kortlægge forhindringer i haven såsom træer mv.

Med AGS teknologien indbygget giver det Stiga robotplæneklipperen mulighed for at planlægge dit område udfra dækning af GPS signal. Det gør at den ikke bevæger sig ud i svære områder førend det bedst egner sig at køre til dette område og klippe.

Hele styreprogrammet trianguleres via GPS signal for robotplæneklipper, ladestation og referencestation som alt sammen medfølger. Funktionen imellem de 3 enheder er utrolig præcis og giver en præcision indenfor ca. 2 cm nøjagtighed i haven.

Du kan også lære mere om Stiga GPS robotplæneklippere her:

Værd at vide om Stiga robotklippere

  • Stiga robotplæneklippere er de eneste på markedet, der ikke konstant behøver at køre for at vedligeholde deres anbefalede kvadratmeter.
  • Med lange driftstimer og masser af hviletid har disse maskiner en betydeligt længere batterilevetid.
  • Stiga fortsætter med at udvikle softwaren og app-funktionerne til deres maskiner via Stiga GO, hvilket gør mange funktioner enkle og selvstyrende.
  • Prisvenlige og fuldt udstyrede med nødvendige funktioner som bluetooth- eller 4G-styring, følsom overhjelm og skånsom kørsel.