Stiga robotplæneklipper

View:24/48/All/

Viser alle 6 resultater

Stiga robotplæneklipper – Din vej til den perfekte have

Med produktionen af den nye Stiga “Stig” robot lægges der op til perfektionisme – og pustes liv i en gammel kerneværdi fra deres første robotter som var – at plænen er til for dig.
Det betyder at med de nye Stiga 600 & 1200 robotplæneklippere altid kan nå deres opgivet kvadrameter uden altid at optage plænen. Ideen er egentlig ret simpel – få slået græs når du ikke bruger plænen. på denne måde får græsset også en chance for at rejse sig igen så du får en flottere græsplæne.
De nye Stiga robotplæneklippere overrasker specielt i deres driftsikkerhed. Med en utrolig simpel og intuitiv design – får du en maskine som bare er særdeles selvstændig og ikke konstant behøver overvågning.

Værd at vide om Stiga robotklippere

  • Stiga robotplæneklipper er den eneste robot på markedet som ikke konstant skal køre for at vedligeholde de kvm som den er opgivet til
  • Med sine lange driftstimer og masser af hviletid får du en maskine med væsentlig længere levetid på sit batteri
  • Stiga har holdt al udvikling, kodning og test af deres robot internt i firmaet. Det betyder at fejl i firmware er der hurtige løsninger

Prisvenlig robotplæneklipper – med alle nødvendige finesser

Stiga robotplæneklipperne er særdeles konkurrencedygtig i pris og kvalitet holdt op mod tilsvarende slåmaskiner i denne prisklasse.
Med fuld styring via bluetooth, simpel og nemt tastatur, følsom overhjelm, driftsikkerhed, og skånsom kørsel rundt på plænen.