SPAR 27% Tilbud

Stihl iMOW RMI 632 robotplæneklipper

13.500,00 kr.

  • Stihl iMOW RMI 632 robotplæneklipper op til 3000 m²
  • Kan køre på hældninger op til 45%
  • Fast kniv på 28 cm

På lager

Varenummer (SKU): RMI 632.1 Kategori: Tags: ,

Stihl iMOW RMI 632 robotplæneklipper, er den simple model i hele “600-serien”, som har et mindre batteri og er uden GPS kontrol & styring. Den klarer sig dog formidabelt godt og har i den anledning vundet Bedst i Test i TÆNK magasinet for Maj 2020.

Driftsikker

Denne robot er yderst pålidelig i sin kørsel og egner sig bedst i større haver op til 3.000 m²

Robotklipperen holder altid din plæne flot! og grundet sin kontinuerlige kørsel finklipper den græsset så det hjælper med til at gøde plænen.
Med en højtydende motor og rigtig høj rotation på kniven kombineret med en hærdet kniv står din plæne altid knivskarp! med en Stihl robotplæneklipper

Hurtig fremkørsel

Den store model har 2 separate hjulmotorer og 1 knivmotor, som hver kører på deres eget hovedkort. Dette gør at den har en væsentlig hurtigere fremkørsel som gør at den bedre dækker hele din plæne.

Med den indbyggede Adaptive Slope funktion føler maskinen selv om plænen er plan eller ujævn. Ved skrånende eller ujævnt terræn vil robotten nedsætte kørselshastigheden så den kører sikkert og bedre får fat i underlaget. Når den rammer plane flader vil den sætte gang i fremtrækket så der kommer fart over feltet. Den klarer sig derfor umanerligt godt også over ujævnt terræn.

God på mellem skråninger

Den har en bred bund og er lavt opbygget, hvilket hælper over forskelligt terræn. hertil sørger de kraftige hjulmotorer for at den kan kravle på skråninger i op til 45%

Udstyret med en robust overdel som beskytter Stihl iMOW RMI 632 mod vind og vejr, er den også udstyret med stødsensor via overdelen, ved hjælp af en magnet. Dette hjælper så at robotklipperen kører nænsomt imod forhindringer såsom ,trampoliner, bedkanter krukker mm. uden at den forsøger at skubbe tingene rundt. Når stødsensor aktiveres vælger robotplæneklipperen en ny vej.

Intelligent opladning

Hvis batteriet skal oplades, eller hvis det begynder at regne (registreres via den aktiverede regnsensor), kører robotplæneklipperen tilbage til dockingstationen og oplader sit batteri. Med sit intelligente opladningssystem, bedømmer robotplæneklipperen selv, hvilken type opladning der kræves. Mangler den at klippe meget, oplader den hurtigere. Er den færdig med dagens arbejde, så oplader den langsommere og mere økonomisk, hvilket også forlænger batteriets levetid.

Stihl’s iMOW robotplæneklippere har umådeligt mange flere finesser hertil

  • Aftagelig styrekonsol – Displayet kan aftages og maskinen kan indkodes eller styres i stående stilling
  • LCD display – som giver god synlighed også i solvejr
  • Dynamisk klippeplan – hvor den selv styrer udkørsel og intensiverer klipning efter behov.

Se også alle vores Stihl robotplæneklippere her, eller find mere information

Max Klippeareal: 3000 m2
Max hældning: 45 %
Klippetid pr. uge (timer): 35 tim.
Arbejdshastighed v/min: 3150 omdr.
Klippebredde: 28 cm
Klippehøjde: 20 – 60 mm
Lydniveau LWA: 59 dB(A)
Eff. Strømforsyningsadaptor: 120 W
Vægt: 14 kg