Stihl RMI 632 C robotplæneklipper Inkl. montering

19.495,00 kr. inkl. moms

  • Pris er inklusiv montering (op til 50 km)
  • Robotplæneklipper der klarer op til 3200 m²
  • Klarer hældninger op til 45%
  • Klippebredde på 28 cm

På lager

Varenummer (SKU): RMI 632 C Kategori:

Beskrivelse

Stihl RMI 632 C robotplæneklipper, er en mellemstor slåmaskine med GPS modul så du kan kommunikere med maskinen både fra arbejdet og hjemmet, lavet til at kunne vedligeholde plæner op til 3.200 m²

iMOW 632 C er udbygget med simkort hvor den tildeler sine GPS koordinator til dig. For at kunne snakke med robotplæneklipperen anvendes Stihl’s iMOW app hvor robotten kædes sammen med din brugeradgang, så den ikke kan anvendes af andre. APP og simkort er selvfølgelig inkluderet og gratis på maskinens livstid.

Der tilbygges og opdateres naturligvis konstant i Stihl’s server og program så du altid er på forkant med app’en

Hvis maskinen skulle have et utilsigtet stop vil brugeren blive alarmeret på telefonen. Dette gør den via push meddelse med seneste hændelse og på kortet er angivet hvor den sidst er registreret. Den velegner sig derfor særdeles godt til

  • sommerhusgrunde
  • erhvervsgrunde
  • kunder der ikke bruger haven i perioder.

Nogle enkelte features forklaret

Stihl RMI 632 C har 2 seperate hjulmotorer og 1 knivmotor, som hver kører på deres eget hovedkort. Dette gør at den har en væsentlig hurtigere fremkørsel som gør at den bedre dækker hele din plæne.

Med den indbyggede Adaptive Slope funktion føler maskinen selv om plænen er plan eller ujævn. Ved skrånende eller ujævnt terræn vil robotten nedsætte kørselshastigheden så den kører sikkert og bedre får fat i underlaget. Når den rammer plane flader vil den sætte gang i fremtrækket så der kommer fart over feltet. Den klarer sig derfor umanerligt godt også over ujævnt terræn.

Den har en bred bund og er lavt opbygget, hvilket hælper over forskelligt terræn. hertil sørger de kraftige hjulmotorer for at den kan kravle på skråninger i op til 45%

Udstyret med en robust overdel som beskytter Stihl RMI 632 C mod vind og vejr, er den også udstyret med stødsensor via overdelen, ved hjælp af en magnet. Dette hjælper så at robotklipperen kører nænsomt imod forhindringer såsom ,trampoliner, bedkanter krukker mm. uden at den forsøger at skubbe tingene rundt. Når stødsensor aktiveres vælger robotplæneklipperen en ny vej.

Hvis batteriet skal oplades, eller hvis det begynder at regne (registreres via den aktiverede regnsensor), kører robotplæneklipperen tilbage til dockingstationen og oplader sit batteri. Med sit intelligente opladningssystem, bedømmer robotplæneklipperen selv, hvilken type opladning der kræves. Mangler den at klippe meget, oplader den hurtigere. Er den færdig med dagens arbejde, så oplader den langsommere og mere økonomisk, hvilket også forlænger batteriets levetid.

Stihl’s iMOW robotplæneklippere har umådeligt mange flere finesser hertil

  • Aftagelig styrekonsol – Displayet kan aftages og maskinen kan indkodes eller styres i stående stilling
  • LCD display – som giver god synlighed også i solvejr
  • Dynamisk klippeplan – hvor den selv styrer udkørsel og intensiverer klipning efter behov.

Eller kontakt os endelig for en introduktion i maskinen

Specifikationer

Max Klippeareal: 3200 m2
Max hældning: 45 %
Klippetid pr. uge (timer): 35 tim.
Arbejdshastighed v/min: 3150 omdr.
Klippebredde: 28 cm
Klippehøjde: 20 – 60 mm
Lydniveau LWA: 59 dB(A)
Eff. Strømforsyningsadaptor: 120 W
Vægt: 14 kg