Stihl iMOW RMI 522 C robotplæneklipper

15.750,00 kr.

  • Stihl iMOW RMI 522 C Robotplæneklipper op til 2100 m²
  • Kan køre på hældninger op til 40%
  • fast kniv på 20 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): RMI 522.0 C Kategori: Tags: , , ,

Stihl iMOW RMI 522 C robotplæneklipper med Direct Home – Direkte hjemkørsel som er en spændende og moderne maskine med nyeste teknologi fra Stihl som lærer din plæne at kende mens den kører rundt.

Robotplæneklipper med GPS

Modellen har GPS indbygget som gør at du kan holde øje og styre din robot på din telefon. Dette gøres over et indbygget simkort som kan modtage ændringer og tildeler sin GPS koordinator til dig. For at kunne snakke med robotplæneklipperen anvendes Stihl’s iMOW app hvor robotten kædes sammen med din brugeradgang, så den ikke kan anvendes af andre. APP og simkort er selvfølgelig inkluderet og gratis på maskinens livstid.

Hvis maskinen får et utilsigtet stop vil brugeren blive alarmeret på telefonen. Dette gør den via push meddelse med seneste hændelse og på kortet er angivet hvor den sidst er registreret. Dette gør at den velegner sig specielt godt til

  • sommerhusgrunde
  • erhvervsgrunde, udlejningshuse
  • kunder der ikke bruger haven i perioder.

Direkte hjemkørsel

Stihl RMI 522 C robotplæneklipper har den unikke funktion som kaldes for direkte hjemkørsel. Det betyder at den ikke anvender yderkabel eller et guidekabel til at finde hjem. Istedet for vil den konstant beregne sin returkørsel mens den er klipper. Dette gøres hvor den fint kører uden omkring øer og igennem smalle passager mm.  På denne måde vil den altid køre fint rundt inde i plænen direkte mod ladestationen og ramme ret præcist inden for 1 meter på begge sider.

Den aktive beregning findes sted i en styreboks som konstant overvåger hjulomdrejninger.

Sådan kører den

RMI 522 C robotklipperen er utrolig nænsom rundt på plænen med en flydende  fjederophængt overdel som registrerer mindre stød. Dette gør at den ikke påkører og ødelægger ting som bænke og mere der er sat i haven. Med en fast hærdet kniv og utrolig høj rotation på kniven holder den altid din plæne utrolig flot, hvor kniven kan holde til en hel sæson.

Når batteriet skal oplades eller hvis det regner vil robotplæneklipperen automatisk søge hjem.

Den aktive GPS og direkte hjemkørsel sørger også for at robotplæneklipperen “husker” øer og andre genstande hvis den har påkørt objekter flere gange.  Herefter vil maskinen sænke farten og nænsomt køre imod næste gang. Flyttes objektet efterfølgende, vil maskinen slette det fra sin hukommelse.

Dette gør at robotten velegner sig særdeles godt til plæner med flere områder, kompliceret haver, plæner med snævre passager

Driftsikker

Stihl iMOW RMI 522 C robotplæneklipper er bygget op i den utrolig driftsikre 400 – serie. Med direkte hjemkørsel kan den klare plæner op til 2.100 m². Maskinen har kraftige hjulmotorer og en velafbalancerede vægt  hvor der er indbygget ekstra vægtklods til at klare de stejle områder. Den kan derved klare skråninger på op til 40%.

Er du nysgerrig for hvordan den kører og hvordan Direct Home fungerer kan du se en af vores demonstrationer herunder

Stihl’s iMOW robotplæneklippere har umådeligt mange flere finesser hertil

  • Adaptive slope speed – hvor maskinen selv regurer hastighed i forskelligt terræn
  • Adaptive slope – hvor robotplæneklipperen selv ændrer retning ved for høje skråninger
  • LCD display – som giver god synlighed også i solvejr
  • Dynamisk klippeplan – hvor den selv styrer udkørsel og intensiverer klipning efter behov.

Se også alle vores Stihl robotplæneklippere her, eller find mere information

Max Klippeareal: 2100 m2
Max hældning: 40 %
Arbejdshastighed v/min: 4450 omdr.
Klippebredde: 20 cm
Klippehøjde: 20 – 60 mm
Lydniveau LWA: 60 dB(A)
Eff. Strømforsyningsadaptor: 60 W
Batterieffekt: 4,8 Ah
Vægt: 10 kg