TILBUD

Stihl HSA 94 R hækkeklipper på batteri

Original price was: 4.690,00 kr..Current price is: 3.895,00 kr..

  • Stihl HSA 94 R Professionel hækkeklipper på batteri
  • Velegnet til tunge, drøje opgave
  • Eksl. batteri & lader
  • Skal anvendes med tilslutningskabel

På lager

Varenummer (SKU): HSA 94 R Kategorier: ,

Stihl HSA 94 R er en helt igennem professionel hækkeklipper som er drevet på batteri, til seriøse opgaver hvor der ønskes optimal klipning.

I AP serie hvor Lader og batteri købes / sammensættes særskilt

Klipning af kraftigere grene

R-modellen er specielt udviklede til tilbageklipning. Optimeret knivgeometri med større tandstand og længere tænder. Langsom knivtakt som kan indstilles i 3 trin,og højere drejningsmoment muliggør klipning af kraftigere grenmateriale. De tunge job, som eksempelvis udtynding, klares hurtigt og enkelt.

Justerbar knivhastighed

Knivtakten kan indstilles i 3 trin, der hver især optimerer knivens hastighed efter den givne opgave. Instillingen gøres let og enkelt på en-håndsgrebet. Grebet er desuden vridbart, så det alltid er muligt at opnå optimal ergonomisk arbejdsstilling.

HSA 94 R hækkeklipper yder konstant hastighed, selv under ekstreme belastninger er udstyret med EC-motor, der automatisk ændrer rotationsretningen, hvis der er behov for at frigøre kniven.

Diamantslebne specialskær

Maskinen er udstyret med 600 mm knive, med dobbeltsidigt slebne knive så den klipper hurtigt og effektivt fra begge sider at kniven, Da begge sider på kniven kan anvendes er det også let at klippe hjørner, så resultatet altid er perfekt.

Drejbart baghåndtag

Uanset om der arbejdes over hovedhøjde eller på siden af kroppen; de professionelle hækkeklippere er altid komfortable at arbejde med, time efter time… Det vridbare enhåndsgreb gør det enkelt at indstille hækkeklipperen efter den mest optimale arbejdsstilling.

Anbefalet batteri: AP300

Ved tilkøb af batteri skal vælges, Batteritaske, som har AP tilslutningskabel, da batteri ikke kan indsættes i maskinen.

(du kan se batteriguide for Pro-serie her)

 

 

Batteritid: 135 min.(AP300)
Batteri: Lithium-Ion
Sværdlængde: 600 mm
Spænding: 36 V
Tandafstand: 38 mm
Totallængde: 117 cm
Vægt: 4,1 kg
Vibrationsniveau H/V: 3,1/3,6 m/s2
Lydniveau: 83 dB