Echo HCAS 2620ES HD stanghækkeklipper (kort)

5.495,00 kr. inkl. moms

  • Kort stanghækkeklipper
  • 178,4 cm
  • lav vægt
  • EasyStart hjælperekyl

På lager

Varenummer (SKU): HCAS-2620ES-HD Kategori:

Beskrivelse

Echo HCAS 2620 ES HD stanghækkeklipper er en fantastisk model med kort skaft, som får dine hække og buske til at stå skarpt og i flotte lige linier. Med det korte skaft opnås en afstand fra emnet så man får overblik over arbejdet og hækken trækkes pænt op da man kan svinger hækkeklipperen i hele hækkens højde. Stanghækkeklipperen er udført i professionel kvalitet og er perfekt til brugere som aktivt klipper lige hække, skal klippe højt og ønsker et flot slutresultat.

Maskinen indeholder lækre finesser såsom :

  • Ultralet gearkasse
  • Dobbeltskær + endeskær
  •  Stage II motor (blandet benzin)
  • Easy Start – fjederhjulpet rekylstart

Maskinen er udformet med en ultralet og heavy duty magnesium gearkasse som letter vedvarende arbejde markant. Det er en højtydende letvægtsklipper, med dobbelte skær, og endeskær så der kan klippes fra begge sider af klingen og der efterlades et rent snit. knivene er laserskåret og præcisionsslebet og kan nemt indstilles og justeres, i 10 forskellige vinkler med justering op til -45 til 90 grader. Der er endestød på kniven som beskytter mod beskæring imod husmur mm.

Den højtydende professionelle Stage II motor reducerer udledning og giver mere kraft imellem hænderne og med Echo’s Easy Start system får du en ubesværet og behagelig start af motoren. Maskinen er udstyret med et ergonomisk gummihåndtag hvor alle nødvendige funktioner er trukket sammen så der opnås fuld styring.

Kniven kan vippes i 180° så den er beskyttet under transport.

 

Op til 5 års garanti for private forbrugere (hvis serviceret årligt),

2 år ved erhvervs brug

Specifikationer

Motor: 2 takt (blandet)
Kubik: 25,4 cc
Effekt: 1,0 kW
Vægt: 6,5 kg
Tandafstand: 35 mm
Skærlængde: 536 mm
Totallængde: 1784 mm
Benzintank: 0,6 l
Lydniveau: 96,2 dB(A)
Vibration H/V: 8,1/9,4 m/s2