Stihl HSA 86 batterihækkeklipper

2.595,00 kr. inkl. moms

  • Kraftfuld professionel batterihækkeklipper
  • Sværdlængde 62 cm
  • Eksl. batteri & lader

På lager

Varenummer (SKU): HSA 86 Kategorier: ,

Beskrivelse

Stihl HSA 86 batterihækkeklipper er meget lydsvag og stærk med høj skæreevne på Lithium Ion batteri, som er perfekt til professionelle brugere i lydfølsomme områder, parker, landskabspleje og havearbejde.

Hækkeklipperen er udstyret med 620 mm knive som kan klare op til 26mm grene med dobbeltsidet slebne knive så den klipper hurtigt og effektivt fra begge sider at kniven, Da begge sider på kniven kan anvendes er det også let at klippe hjørner, så resultatet altid er perfekt.

Med den vedligeholdelsesfrie og børsteløse EC-motor giver maskinen længere køretid og betydelig længere levetid. STIHLs nye EC-elektronik styrer motoren, så den justerer motorens omdrejningsantal efter belastning og holder det optimalt og konstant, hvis du f.eks. klipper i meget kraftige grene med høj motorbelastning. Et optimeret gear med overbelastningsbeskyttelse giver også en bedre holdbarhed.

Kniven har beskyttelse på overside af bjælken så lårskader undgås v. klipning. samt endebeskyttelse så kniven beskyttes for skader.

Anbefalet batteri: AP200

(du kan se batteriguide for Pro-serie her)

Du kan se flere produkter af Stihl’s Pro serie her

 

Lader og batteri skal tilkøbes særskilt i AP serien

Specifikationer

Batteritid: 144 min.(AP200)
Batteri: Lithium-Ion
Sværdlængde: 620 mm
Spænding: 36 V
Tandafstand: 33 mm
Totallængde: 114 cm
Vægt: 3,3 kg
Vibrationsniveau H/V: 2,3/3,7 m/s2
Lydniveau: 83 dB