Stihl HLA 56 Stanghækkeklipper på batteri

1.950,00 kr.

  • Stihl HLA 56 Stanghækkeklipper på batteri
  • 45 cm skær
  • lav vægt
  • Uden batteri & lader

På lager

Varenummer (SKU): HLA 56 Kategorier: ,

Stihl HLA 56 stanghækkeklipper er en let maskine på batteri, som er perfekt til klipning af høje hække og buske i haven.

Uden lader og batteri / kan sammensættes særskilt (se nederst)

Delbar stang

Hækkeklipperhoved kan deles let fra akslen, ved hjælp af klemskrue, og kan derved let transporteres og opbevares. Med sin totallængde på 2,1 m, kan der tilkøbes et forlængerrør på 0,5 m, som kan sættes imellem kniv og aksel, hvor der er behov for ekstra længde.

Vinkling af hoved

Den 45 cm lange kniv er drejbar kan justeres nemt med trykknap på hovedet, i trin fra -45 grader til +90 grader. Med ensidige dråbeformede knive som fastholder materiale under klipning kombineret med stor tandafstand opnås et flot resultat hver gang. Der er styresikring på hvilket muliggør klipning nær jorden eller langs vægge og beskytter knivene mod skader.

Ergonomisk greb

Stihl HLA 56 stanghækkeklipper har et multifunktionshåndtag med låsearm, gearhåndtag, og et blødt ergo håndtag. Når håndtaget og skiftehåndtaget trykkes ned, er kontinuerlig drift mulig. Udstyret med et loophåndtag som sikrer stor bevægelsesfrihed og let håndtering, også ved arbejde på begrænset plads.

Hækkeklipperen er så støjsvag at den kan anvendes uden høreværn og med sin udstødningsfri drift, passer den perfekt til arbejde i tætbebyggede områder, eller på offentlige steder.

Anbefalet batteri: AK 20

(For batteri arbejdstider og ladetider i Compact se her)

Batteritid: 100 min.(AK 20)
Batteri: Lithium-Ion
Skærlængde: 45 cm
Totallængde: 210 cm
Grentykkelser max.: 16 mm
Tandafstand: 30 mm
Spænding: 36 V
Vægt: 3,8 kg
Vibrationsniveau H/V: 1,5/1,5 m/s2
Lydniveau: 77 dB

Du kunne også være interesseret i...