Stihl HLA 56 Stanghækkeklipper

1.895,00 kr. inkl. moms

  • Batteristanghækkeklipper
  • 45 cm skær
  • lav vægt
  • Eksl. batteri & lader

På lager

Varenummer (SKU): HLA 56 Kategorier: ,

Beskrivelse

Stihl HLA 56 stanghækkeklipper er en let maskine på batteri, som er perfekt til klipning af høje hække og buske i haven.

Hækkeklipperhoved kan deles let fra akslen, ved hjælp af klemskrue, og kan derved let transporteres og opbevares. Med sin totallængde på 2,1 m, kan der tilkøbes et forlængerrør på 0,5 m, som kan sættes imellem kniv og aksel, hvor der er behov for ekstra længde.

Den 45 cm lange kniv er drejbar kan justeres nemt med trykknap på hovedet, i trin fra -45 grader til +90 grader. Med ensidige dråbeformede knive som fastholder materiale under klipning kombineret med stor tandafstand opnås et flot resultat hver gang. Der er styresikring på hvilket muliggør klipning nær jorden eller langs vægge og beskytter knivene mod skader.

Stihl HLA 56 stanghækkeklipper har et multifunktionshåndtag med låsearm, gearhåndtag, og et blødt ergo håndtag. Når håndtaget og skiftehåndtaget trykkes ned, er kontinuerlig drift mulig. Udstyret med et loophåndtag som sikrer stor bevægelsesfrihed og let håndtering, også ved arbejde på begrænset plads.

Hækkeklipperen er så støjsvag at den kan anvendes uden høreværn og med sin udstødningsfri drift, passer den perfekt til arbejde i tætbebyggede områder, eller på offentlige steder.

 

Anbefalet batteri: AK 20

Se flere produkter i Stihl’s Compact serie her

(For batteri arbejdstider og ladetider i Compact se her)

 

HLA 56 leveres uden batteri & lader

Specifikationer

Batteritid: 100 min.(AK 20)
Batteri: Lithium-Ion
Skærlængde: 45 cm
Totallængde: 210 cm
Grentykkelser max.: 16 mm
Tandafstand: 30 mm
Spænding: 36 V
Vægt: 3,8 kg
Vibrationsniveau H/V: 1,5/1,5 m/s2
Lydniveau: 77 dB