TILBUD

Stihl HS 56 C-E hækkeklipper

3.695,00 kr. inkl. moms

  • All-round hækkeklipper
  • med 2 taks motor
  • 60 cm sværd

På lager

Varenummer (SKU): HS 56 C-E Kategori:

Beskrivelse

Stihl HS 56 C-E er en stærk og let hækkeklipper som er rigtig god til anlægsgartnere, landmænd og privatforbrug som ønsker en højtydende hækkeklipper.

Hækkeklipperen er udstyret med en 60 cm kniv, som har enkeltslebet, dobbeltsidet skær så den klipper hurtigt og effektivt fra begge sider at kniven.  Da begge sider på kniven kan anvendes er det også let at klippe hjørner.
Med det justerbare håndtag sørger for, at både højre- og venstrehåndede kan anvende hækkeklipperen og giver samtidig optimale greb i alle arbejdsstillinger.

Stihl HS 56 C-E hækkeklipper har elektronisk tændingssystem (CDI) som giver enkelt start hver gang samt en rolig og jævn motorgang. Hertil opnås en renere forbrænding så udslip af skadelige stoffer minimeres sammen med at driftsikkerheden øges. Gummidæmpere og stålfjedre optager vibrationerne fra motoren og kniven i præcist beregnede bufferzoner. Håndtagene bliver dermed næsten fri fra vibrationer og sørger for en god ergonomi.

Udstyret med Easy2Start så du altid får legende let start af maskinen. Et unikt startsystem, der sikrer, at et roligt og langsomt træk i startsnoren er not til at starte maskinen.

Med beskyttelse på en del af sværdet så lårskader undgås v. klipning. og en nem tilgængelig brændstoftank.

Specifikationer

Motor: 2 takt(blandet)
Kubik: 21,4 cc
Effekt: 0,65 kW
Vægt: 4,5 kg
Tandafstand: 34 mm
Skærlængde: 600 mm
Totallængde: 1040 mm
Benzintank: 0,28 l
Tændingsystem: CDI
Antivibrationssystem: Ja