TILBUD

Stihl HS 45 hækkeklipper

Original price was: 2.990,00 kr..Current price is: 2.295,00 kr..

  • Stihl HS 45 hækkeklipper til mindre opgaver
  • med 2 taks motor (olieblandet)
  • 60 cm sværd
Varenummer (SKU): HS 45 Kategori:

Stihl HS 45 er en effektiv, kompakt og let hækkeklipper som passer til den kræsne bruger som er perfekt omkring huset og sommerhuset.

Dobbeltsidet kniv

Hækkeklipperen er udstyret med en 60 cm kniv, som har enkeltslebet, dobbeltsidet skær så den klipper hurtigt og effektivt fra begge sider at kniven.  Med det forrest bøjlehåndtag er der sørget for, at både højre- og venstrehåndede kan anvende hækkeklipperen og giver samtidig optimale greb i alle arbejdsstillinger.

Elektronisk tænding

HS 45 hækkeklipper har elektronisk tændingssystem (CDI) som giver enkelt start hver gang samt en rolig og jævn motorgang. Hertil opnås en renere forbrænding så udslip af skadelige stoffer minimeres sammen med at driftsikkerheden øges.

Vibrationsdæmpet

Gummidæmpere og stålfjedre optager vibrationerne fra motoren og kniven i præcist beregnede bufferzoner. Håndtagene bliver dermed næsten fri fra vibrationer og sørger for en god ergonomi.

ElastoStart

Hertil er hækkeklipperen udstyret med ElastoStart, hvilket gør det til en nem og bekvem start – hver gang. ElastoStart betyder at rekylet er gummioptrukket så du får et blødt optræk.

 

Motor: 2 takt(blandet)
Kubik: 27,2 cc
Effekt: 0,75 kW
Vægt: 5 kg
Tandafstand: 30 mm
Skærlængde: 600 mm
Totallængde: 1100 mm
Benzintank: 0,22 l
Tændingsystem: CDI
Antivibrationssystem: Ja