Stihl FSA 90 batteritrimmer

3.395,00 kr. inkl. moms

  • Kraftfuld batteritrimmer
  • AP serie
  • Kulfri motor
  • Uden batteri & lader

På lager

Varenummer (SKU): FSA 90 Kategorier: ,

Beskrivelse

Stihl FSA 90 batteritrimmer er en effektstærk maskine som er rigtig god til trimning af højt og sejt græs, for både private og offentlige steder hvor der er behov for at holde støvniveau på et minimum.

Trimmeren hører til PRO-serien der anvender et stærk Lithium-Ion batteri (AP batteri) Udstyret med en højeffektiv EC  motor som henter 55% mere effekt ud af batteriet samtidig med at den passer på batteriet og forlænger dets levetid med op til 70%.

Hertil er FSA 90 trimmeren udstyret med ECOSPEED-funktionen så du kan du arbejde med din trimmer i en mere økonomisk driftstilstand. Når trimmeren kører ved delvis belastning, mindskes energiforbruget, og du kan arbejde betydeligt længere på et opladet batteri.

Trimmeren er udstyret med et bøjlegreb som kan justeres efter behov og med styret kan man arbejde roligt og metodisk med let-bevægelser fra side til side.

Med det medfølgende trimmerhoved Autocut 25-2 som kan klare op til Ø2,4mm snøre og har tap & go funktion. Klinge kan monteres som ekstratilbehør.

 

Anbefalet batteri AP300 og opefter.

(du kan se batteriguide for Pro-serie her)

Du kan se flere produkter af Stihl’s Pro serie her

 

Inkl. bæresele, trimmerhoved, sikkerhedsbriller

Lader og batteri skal købes særskilt

 

Specifikationer

Batteritid: 30 min. (AP300)
Batteri: Lithium-Ion
Spænding: 36 V
Totallængde: 177 cm
Trimmediam.: 380 mm
Styr: Loop
Vægt: 3,2 kg
Vibrationsniveau H/V: 3,5/3,5 m/s2
Lydniveau: 73 dB(A)