Stihl FSA 90 græstrimmer på batteri

3.490,00 kr.

Stihl FSA 90 græstrimmer på batteri er en effektstærk maskine som er rigtig god til trimning af højt og sejt græs. Med stærk kulfri EC motor og justerbar hastighed (ECOSPEED).

Maskinen passer i hele Stihl’s AP batteriserie som sælges uden batteri & lader.

På lager

Varenummer (SKU): FSA 90 Kategorier: ,

Stihl FSA 90 græstrimmer på batteri er en effektstærk maskine som er rigtig god til trimning af højt og sejt græs, for både private og offentlige steder hvor der er behov for at holde støvniveau på et minimum.

I AP serie hvor lader og batteri købes / sammensættes særskilt ( se nederst)

Højtydende EC motor

Trimmeren hører til PRO-serien der anvender et stærk Lithium-Ion batteri (AP batteri) Udstyret med en højeffektiv EC  motor som henter 55% mere effekt ud af batteriet samtidig med at den passer på batteriet og forlænger dets levetid med op til 70%.

Ecospeed

Hertil er FSA 90 trimmeren udstyret med ECOSPEED-funktionen så du kan du arbejde med din trimmer i en mere økonomisk driftstilstand. Når trimmeren kører ved delvis belastning, mindskes energiforbruget, og du kan arbejde betydeligt længere på et opladet batteri.

Bøjlestyr

Trimmeren er udstyret med et bøjlegreb som kan justeres efter behov og med styret kan man arbejde roligt og metodisk med let-bevægelser fra side til side.

Med det medfølgende trimmerhoved Autocut 25-2 som kan klare op til Ø2,4mm snøre og har tap & go funktion. Klinge kan monteres som ekstratilbehør.

 

Anbefalet batteri AP300 og opefter.

(du kan se batteriguide for Pro-serie her)

Inkl. bæresele, trimmerhoved, sikkerhedsbriller

 

Batteritid: 30 min. (AP300)
Batteri: Lithium-Ion
Spænding: 36 V
Totallængde: 177 cm
Trimmediam.: 380 mm
Styr: Loop
Vægt: 3,2 kg
Vibrationsniveau H/V: 3,5/3,5 m/s2
Lydniveau: 73 dB(A)

Du kunne også være interesseret i...