Stihl FSA 130 batteribuskrydder

3.895,00 kr. inkl. moms

  • Professionel batteribuskrydder
  • Anvender samme batterier som i hele AP serien
  • Let & støjsvag

På lager

Varenummer (SKU): FSA 130 Kategorier: ,

Beskrivelse

Stihl FSA 130 batteribuskrydder er en testvindende kraftfuld trimning og rydning af krat, hvor batteri og lader skal tilkøbes udover.

En yderst effektstærk trimmer og buskrydder som er er rigtig god til rydning til både private og offentlige steder hvor der er behov for at holde støvniveau på et minimum.

Maskinen hører til PRO-serien der anvender et stærk Lithium-Ion batteri (AP batteri) Udstyret med en højeffektiv EC  motor som henter 55% mere effekt ud af batteriet samtidig med at den passer på batteriet og forlænger dets levetid med op til 70%.

Med et blødt bøjlestyr og fuld styring i håndtag hvor hastighed kan indstilles i 3 segmenter, sammen med en klippediameter på 420 mm, er det den perfekte maskine til den kræsne bruger der ønsker professionelt rydningsgrej.

Med det medfølgende trimmerhoved Autocut 25-2 som kan klare op til Ø2,4mm snøre og har tap & go funktion. Klinge kan monteres som ekstratilbehør.

Anbefalet batteri: AP300

(du kan se batteriguide for Pro-serie her)

Du kan se flere produkter af Stihl’s Pro serie her

 

Batteri & Lader tilkøbes separat.

Ved tilkøb af batteri skal vælges, batteribælte, som har AP tilslutningskabel, da batteri ikke kan indsættes i maskinen. Alternativt kan vælges AR1000 (rygbatteri) hvor tilkoblinger er med.

 

Maskinen leveres med bæresele, trimmerhoved Autocut 25-2, sikkerhedsbriller

Specifikationer

Batteritid: 85 min. (AP300)
Batteri: Lithium-Ion
Spænding: 36 V
Totallængde: 175 cm
Trimmediam.: 420 mm
Styr: Bøjlestyr
Vægt: 4,5 kg
Vibrationsniveau H/V: 1,1/1,9 m/s2
Lydniveau: 82 dB(A)